Aanhanger huren in Lunteren

Voor de verhuur van een aanhanger in Lunteren is Jekuntmijhuren jouw adres. Mensen die onze aanhangwagens huren (40+ varianten!), zijn particulieren maar ook allerhande professionals. Heb je de aanhanger een dagje nodig voor de Oud-Lunterse dag, of staat jouw belangrijkste aanhangwagen tijdelijk bij de garage? Of heb je een kortdurend project waarvoor zo’n kar toch wel bijzonder handig is? Bij Jekuntmijhuren verhuren we topkwaliteit aanhangwagens voor iedere klus. De karren zijn altijd onderhouden volgens de BOVAG-richtlijnen. Van koelwagen tot motoraanhanger, machinetransporter en autoambulance. Selecteer hieronder de juiste huur aanhangwagen voor bij jou thuis of je klus of bedrijf in Lunteren.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Topkwaliteit aanhangers huren bij Lunteren

Onze huur aanhangers vind je aan de Rondweg-West in Veenendaal, op een klein kwartier rijden van Lunteren. In de regio staat Jekuntmijhuren bekend om service, kwaliteit, en flexibele huurtermijnen. Zoals onze klanten uit de buurt zelf zeggen: “kan niet, bestaat niet”. Lees hier referenties van klanten over Jekuntmijhuren.nl.

Flexibele huurtermijnen

Wil je de aanhanger voor een dagje huren voor een verhuizing, of heb je deze een paar weken nodig voor een langdurig project? Alle huurtermijnen zijn mogelijk bij Jekuntmijhuren. Wij zijn hierin ook flexibel: uit ervaring weten we dat een klus of project soms in de praktijk wat langer uitvalt dan gepland. Gelukkig doen wij daar meestal niet zo heel moeilijk over. Bel ons gewoon even, en wij proberen het zo te plannen dat je de aanhangwagen nog even mag houden.

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 25 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Door jarenlange ervaring is uit Cluistra Aanhangwagens de verhuurtak ‘Jekuntmijhuren’ ontstaan, onder leiding van Diederik Cluistra. Al 25 jaar werken wij volgens de richtlijnen van de BOVAG. U kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En uw klus of verhuizing in Lunteren niet zomaar stil komt te staan!