Aanhanger huren in Kesteren

Om een aanhanger te huren voor je klus in Kesteren, ben je bij jekuntmijhuren aan het juiste adres. Of je nu fruitteler bent in de Neder-Betuwe en een vracht appels moet vervoeren, of als hovenier of glazenzetter werkt. Wij hebben altijd een geschikte aanhanger voor jouw tijdelijke klus. We verhuren meer dan 40 soorten aanhangers aan particulieren en professionals. Van een aanhangwagen met huif tot en met een glasaanhanger of een schamelwagen. Bekijk hieronder onze huur aanhangers.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een aanhanger in Kesteren huren?

Op 20 minuten rijden vanaf Het Panhuis in Kesteren staan de aanhangers van jekuntmijhuren voor je klaar. Onze aanhangwagens zijn in de regio Midden-Nederland bekend en hebben al menig ondernemer uit de brand geholpen. Ben jij de volgende die profiteert van onze goed onderhouden, stevige aanhangwagens met flexibele huurtermijnen?

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Staat je eigen aanhangwagen bij de garage, of heb je een specifiek type aanhanger nodig voor een kort project? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, dus vanaf een halve dag is het al mogelijk om een aanhangwagen bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, doen wij niet moeilijk. Geef het gewoon bij ons aan en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

De allerbeste service

Wij bieden graag de allerbeste service. Zo kan het voorkomen dat jouw ideale aanhangwagen toch niet in ons assortiment zit. Schroom dan niet, en neem toch contact met ons op. Het komt regelmatig voor dat we de aanhanger toch voor je kunnen regelen. Zit jouw klus wat tegen en heb je de hoogwerker toch nog een dagje extra nodig? Geen probleem, wij maken het in orde.

Ruime keuze aan accessoires

Bij onze huuraanhangwagens horen natuurlijk praktische accessoires. Voor jouw veiligheid leveren we bij onze aanhangwagens standaard een aanhangerslot en een 7- of 13-polige stekker. Ook een ladingnet huur je makkelijk bij de aanhangwagen. En wanneer je als particulier een verhuizing hebt komt een meubelhondje of steekwagen natuurlijk goed van pas. Bekijk onze accessoires, en voeg deze eenvoudig toe bij de huur van jouw ideale aanhanger. Als je specialistische accessoires nodig hebt, geef dit dan even bij ons aan en we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

BOVAG-erkend dealer

Cluistra / jekuntmijhuren is een BOVAG-erkend dealer. Maar wij zijn niet zomaar een BOVAG-erkend bedrijf. Onze ervaren en gedreven monteurs doen er al 25 jaar alles aan om onze aanhangwagens in topconditie te houden. Wij hebben zelfs een eigen keurmeester in huis. Je kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Ons credo is dan ook “doen wat je zegt en zeggen wat je doet”. Nog niet overtuigd? Bekijk alle beoordelingen van klanten.