Aanhanger huren in Ede

Ben je op zoek naar een aanhanger in Ede? Geen wonder, want talloze kleine en grotere ondernemers uit Ede huren onze aanhangwagens. Door onze nabije ligging rijden onze aanhangers veel rond in de buurt van deze groeiende kern. Huur bij ons een aanhangwagen voor alle mogelijke klussen. Of je nu hovenier bent of stratenmaker, of één keer per jaar op de Heidemarkt staat, deze aanhangers komen in Ede altijd goed van pas. Bekijk hieronder het ruime assortiment en kies jouw ideale huur aanhangwagen.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een aanhanger in Ede huren?

Wil je een aanhanger huren voor een klus in de buurt van Ede, of voor bij je thuis? Voor een dagdeel of juist voor een paar weken? Met onze flexibele huurtermijnen is dit allemaal mogelijk. Ook doen we vaak niet te moeilijk als je de aanhanger toch nog iets langer wilt aanhouden. Bel ons gewoon even en we kijken wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Ruim assortiment aanhangers bij Jekuntmijhuren

Wij proberen ons assortiment aanhangers altijd zo breed mogelijk te houden, zodat we voor ieder wat wils aanbieden. Dus of je nu op zoek bent naar een aanhanger enkelasser of een dubbelasser aanhanger, met of zonder huif, een bagagewagen of koelwagen. Je kunt het haast zo gek niet bedenken wat je wilt vervoeren of wij hebben er een aanhanger voor.

Korte lijntje en een scherpe prijs

Bij Jekuntmijhuren houden we niet van moeilijk doen, en dat merk je. We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. En een goede service hoort hier natuurlijk ook bij. Een inmiddels gevleugelde uitspraak van een klant van ons is “Kan niet, bestaat niet.” Lees hier meer referenties van klanten uit Ede en omgeving die een hoogwerker of aanhangwagen bij ons huurden.

Al meer dan 25 jaar expert in aanhangwagens

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in aanhangwagens. Je gaat daarmee voor zekerheid als je een aanhanger huurt bij ons als BOVAG-erkend verhuurbedrijf. Jekuntmijhuren is de verhuurtak van Cluistra aanhangwagens en is zo’n 15 jaar geleden ontstaan. Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd. Dus mocht er nog een verhuizing of een klus op hoogte in de planning staan, dan kun je ook bij ons terecht!