Hoogwerker huren in Wageningen

Een hoogwerker in de buurt van Wageningen huur je bij Jekuntmijhuren.nl. Wij hebben een ruim assortiment hoogwerkers, met diverse werkhoogtes en reikwijdtes. Van hoogwerkers op diesel voor buiten op ruig terrein, tot hoogwerkers met een accu voor binnen. Of met zowel een accu als een dieseltank, zodat je kunt wisselen. Overleg met ons welke hoogwerker voor jouw project het meest geschikt is!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker in Wageningen

Een hoogwerker huren in Wageningen? Jekuntmijhuren is gevestigd aan de Rondweg in Veenendaal, op slechts een kwartier rijafstand van jouw klus. Vaak verhuren wij onze hoogwerkers aan ondernemers met allerhande projecten in de omgeving Ede, Wageningen, Rhenen, Amerongen en Scherpenzeel.

Bouwbedrijven, autobedrijven en gemeenten

Diverse bedrijven gingen je al voor en huurden een hoogwerker bij ons. Van bouwbedrijven, glazenwassers en hoveniers, tot autobedrijven, gemeenten en evenementenbureaus. Dus of je nu een podium opbouwt bij een lokaal festival, of installatiewerkzaamheden uitvoert in een fabriekshal. Wil je zien welke klussen onze klanten allemaal hebben uitgevoerd met ons materieel? Bekijk dan alle ingezonden projecten.

Flexibele verhuurtermijnen

Als je een hoogwerker wilt huren, moet je je vaak strikt houden aan de verhuurtermijn van 24 uur, of een week. Bij Jekuntmijhuren weten wij dat deze termijnen niet altijd aan jouw behoefte voldoen. Ook kunnen klussen soms net iets anders lopen dan je gepland had. Wij geloven dat wanneer wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, wij hier wat soepeler in moeten zijn. Daarom profiteer je bij ons van flexibele huurtermijnen. Van een dagdeel tot een paar weken, alles is mogelijk. Geef het natuurlijk wel even van tevoren aan als je de hoogwerker langer nodig denkt te hebben.

Verhuizing op de planning

Naast ons grote assortiment hoogwerkers verhuren wij ook verhuisliften. Dus heb je binnenkort een verhuizing gepland staan, van jezelf of vrienden of familie? Denk dan ook aan Jekuntmijhuren.

Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Marien Cluistra is 25 jaar geleden begonnen met de verkoop van aanhangwagens. Op zijn initiatief is 15 jaar geleden Jekuntmijhuren.nl ontstaan, de verhuurtak van het familiebedrijf. Sinds 5 jaar runt zijn zoon Diederik Cluistra de zaak, waarna een flinke uitbreidingsslag heeft plaatsgevonden. Al vanaf het begin staan kwaliteit en flexibiliteit in service hoog in het vaandel in de familie. Cluistra en Jekuntmijhuren zijn beide BOVAG-erkende bedrijven.