Een hoogwerker in de buurt van Wageningen huurt u bij Jekuntmijhuren.nl. Wij hebben een ruim assortiment hoogwerkers, met diverse werkhoogtes en reikwijdtes. Van hoogwerkers op diesel voor buiten op ruig terrein, tot hoogwerkers met een accu voor binnen. Of met zowel een accu als een dieseltank, zodat u kunt wisselen. Overleg met ons welke hoogwerker voor uw project het meest geschikt is!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker in Wageningen

Een hoogwerker huren in Wageningen? Jekuntmijhuren is gevestigd aan de Rondweg in Veenendaal, op slechts een kwartier rijafstand van uw klus. Vaak verhuren wij onze hoogwerkers aan ondernemers met allerhande projecten in de omgeving Ede, Wageningen, Rhenen, Amerongen en Scherpenzeel.

Bouwbedrijven, autobedrijven en gemeenten

Diverse bedrijven gingen u al voor en huurden al een hoogwerker bij ons. Van bouwbedrijven, glazenwassers en hoveniers, tot autobedrijven, gemeenten en evenementenbureaus. Dus of u nu een podium opbouwt bij een lokaal festival, of installatiewerkzaamheden uitvoert in een fabriekshal. Wilt u zien welke klussen onze klanten allemaal hebben uitgevoerd met ons materieel? Bekijk dan alle ingezonden projecten.

Flexibele verhuurtermijnen

Als u een hoogwerker wilt huren, moet u zich vaak strikt houden aan de verhuurtermijn van 24 uur, of een week. Bij Jekuntmijhuren weten wij dat deze termijnen niet altijd aan uw behoefte voldoen. Ook kunnen klussen soms net iets anders lopen dan u gepland had. Wij geloven dat wanneer wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, wij hier wat soepeler in moeten zijn. Daarom profiteert u bij ons van flexibele huurtermijnen. Van een dagdeel tot een paar weken, alles is mogelijk. Geef het natuurlijk wel even van tevoren aan als u de hoogwerker langer nodig denkt te hebben.

Verhuisliften en BE-combinaties

Naast ons grote assortiment hoogwerkers verhuren wij ook verhuisliften. Dus heeft u binnenkort een verhuizing gepland staan, van uzelf of vrienden of familie? Denk dan ook aan Jekuntmijhuren. Of voor het vervoer van zwaardere goederen zoals betonnen platen, hebben wij diverse BE-combinaties te huur. Denk er wel aan dat u voor het besturen van deze aanhangwagen een BE-rijbewijs nodig heeft.

Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Marien Cluistra is 25 jaar geleden begonnen met de verkoop van aanhangwagens. Op zijn initiatief is 15 jaar geleden Jekuntmijhuren.nl ontstaan, de verhuurtak van het familiebedrijf. Sinds 5 jaar runt zijn zoon Diederik Cluistra de zaak, waarna een flinke uitbreidingsslag heeft plaatsgevonden. Al vanaf het begin staan kwaliteit en flexibiliteit in service hoog in het vaandel in de familie. Cluistra en Jekuntmijhuren zijn beide BOVAG-erkende bedrijven.