Aanhanger nodig voor tuin- en stortafval?

particulieren-1Wij verhuren aanhangers en hoogwerkers aan particulieren. Vaak gaat het om het brengen van oude meubels naar de stort of het wegbrengen van ‘groen’ afval. Onze aanhangers zijn juist heel geschikt voor dit soort kleine projecten met korte huurperioden. Denk aan op zaterdag houtblokken halen voor de houtkachel of in twee dagen verhuizen naar een nieuwe woning. Het zijn allemaal korte en kleine klusjes die de aanschaf van een eigen (dure) aanhanger niet waard zijn. Huren is daarom dé oplossing.

Het voordeel van onze flexibele verhuurperioden is, dat je onze aanhangers én hoogwerkers al vanaf een halve dag kunt huren voor een scherpe prijs. Om die reden zijn onze aanhangers zeer geschikt voor het uitvoeren van kleine klusjes in en rondom het huis. Het aanschaffen van een eigen aanhanger of hoogwerker is nu niet meer nodig.

Hoogwerkers en aanhangers voor particulieren

Wij verhuren onze spinhoogwerkers ook aan particulieren. Vaak worden onze hoogwerkers gebruikt voor snoeiwerk in de achtertuin of het schilderen van kozijnen op de eerste verdieping aan de buitenkant van het huis. Bij kleine bouwwerkzaamheden of verbouwingen zijn de hoogwerkers ook zeer geschikt om in te zetten. Onze aanhangwagens worden meestal ingeschakeld voor het wegbrengen of halen van zand, grind en tuinafval.

particulieren-2    particulieren-3

Kiezen van het beste materieel

We luisteren altijd eerst goed naar de wensen van de klant en het project dat hij wil gaan uitvoeren. Vervolgens bespreken we met hem de mogelijkheden van onze hoogwerkers en aanhangers, zodat er een duidelijke keuze kan worden gemaakt uit onze modellen. Het gebruik van onze hoogwerkers leggen we meestal uit aan de hand van tekeningen of foto’s. Wij kunnen eventueel ook langskomen om de besturing van de hoogwerker ter plekke uit te leggen.

particulieren-4   particulieren-5

Accessoires huren

Veiligheid is belangrijk, zeker in het gebruik van onze hoogwerkers. Bekijk daarom ook eens onze accessoires, die veiliger en makkelijker werken met de hoogwerker en aanhanger mogelijk maken. Denk aan (auto)spanbanden, gereedschapsbakken, pionnen en steekwagens.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten