0318 - 511 302

12 meter Aanhanger Knikschuifarm Hoogwerker

Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat hoogwerkers op de gekste plaatsen nodig zijn. Binnenshuis, maar ook buiten. Gewoon in de straat of ergens midden in het bos. De eisen zijn voor iedere situatie weer anders. Een veelzijdige oplossing is de aanhanger knikschuifarm hoogwerker. Deze flexibele machine is eenvoudig met het trekkende voertuig af te leveren en bijna overal te gebruiken.

Ideaal voor zowel binnen als buiten

Deze Nifty 12 meter hoogwerker is een elektrisch aangedreven machine die ook binnen is te gebruiken. De transportbreedte is in te korten naar 1,1 meter. Hiermee kun je in veel gebouwen met de machine naar binnen. Met een werkhoogte van ruim 12 meter en een reikwijdte van meer dan 6 meter, kun je bijna overal bij.

De belangrijkste eigenschappen van de 12 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Laag eigen gewicht
  • Compacte opbouw
  • Knikschuifarm constructie
  • Elektrisch aangedreven
  • Geldig Nederlands rijbewijs BE verplicht

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 90,00
1 dag € 115,00
2 dagen € 220,00
1 (werk)week € 420,00
4 (werk)weken € 1.340,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 12.20 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 6.10 m
Eigen gewicht ± 1.400 kg
Afstempelbreedte 3.75 m
Platformafmeting 1.00 x 0.60 m
Rijbewijs BE
Aandrijving Accu
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)
Vloerhoogte 10.20 m
Knikhoogte 4.00 m
Hefvermogen 200 kg
Transporthoogte 1.97 m
Transportlengte 4.60 m
Transportbreedte 1.55 m
Transportbreedte (wielen ingeschoven) 1.10 m
Merk Nifty 120T

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 90,00
1 dag € 115,00
2 dagen € 220,00
1 (werk)week € 420,00
4 (werk)weken € 1.340,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs B/E nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de aanhangerhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

 

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Aanhangerhoogwerker voor jouw gemak

Een aanhangerhoogwerker huren doe je omdat je vrijheid van handelen wilt. Want met de hoogwerker op een aanhangwagen ben je namelijk heel flexibel. Je koppelt de machine achter je auto en je rijdt vervolgens naar de klussen. Wil je op meerdere klussen aan het werk, dan is het ideaal dat je niet steeds van een transport afhankelijk bent. Door het lichte gewicht kan de aanhangwagen hoogwerker achter veel auto’s met een trekhaak worden gebruikt. Controleer wel altijd eerst even het eigen gewicht van de machine en het maximaal toelaatbare trekgewicht van jouw auto of bestelwagen.

De voordelen van een hoogwerker op een aanhangwagen

Je kiest een aanhangwagen hoogwerker omdat deze je de volgende voordelen biedt:

  • De machine is compact en eenvoudig op te stellen
  • Je bent flexibel in je werk omdat je niet afhankelijk van transport bent
  • Klus in het buitenland is voordeliger als je een eigen hoogwerker mee kan nemen
  • Door de knikschuifarm constructie heb je minder last van de mast
  • Elektrische aandrijving voor het precisie manoeuvreren

Aanhangerhoogwerker huren?

De aanhanger hoogwerker huren doe je door online te reserveren, maar je kunt ons ook bellen en e-mailen. We plannen de machine in op de door jouw gewenste datum. Als de machine daadwerkelijk beschikbaar is, dan ontvang je een bevestiging van de reservering. Is er geen machine van dit type beschikbaar, dan nemen we contact op om een alternatief voor je te organiseren. Op de afgesproken datum zorgen wij dat de hoogwerker klaar staat en je direct naar de klus kunt rijden. Indien je wilt krijg je van één van onze medewerkers instructies over het vervoeren, opstellen, bedienen en inklappen van de machine.

Andere veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Aanhanger hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Als je wilt kunnen we de hoogwerker ook voor je op de gewenste locatie brengen en opstellen. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.