12 meter Aanhanger Knikschuifarm Hoogwerker

Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat hoogwerkers op de gekste plaatsen nodig zijn. Binnenshuis, maar ook buiten. Gewoon in de straat of ergens midden in het bos. De eisen zijn voor iedere situatie weer anders. Een veelzijdige oplossing is de aanhanger knikschuifarm hoogwerker. Deze flexibele machine is eenvoudig met het trekkende voertuig af te leveren en bijna overal te gebruiken.

Ideaal voor zowel binnen als buiten

Deze Nifty 12 meter hoogwerker is een elektrisch aangedreven machine die ook binnen is te gebruiken. De transportbreedte is in te korten naar 1,1 meter. Hiermee kun je in veel gebouwen met de machine naar binnen. Met een werkhoogte van ruim 12 meter en een reikwijdte van meer dan 6 meter, kun je bijna overal bij.

De belangrijkste eigenschappen van de 12 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Laag eigen gewicht
  • Compacte opbouw
  • Knikschuifarm constructie
  • Elektrisch aangedreven
  • Geldig Nederlands rijbewijs B(E) verplicht
1/2 dag € 95,00
1 dag € 105,00
2 dagen € 200,00
1 week € 380,00
4 weken € 1 140,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte12.20 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)6.10 m
Eigen gewicht ±1.400 kg
Uitgestempelde breedte3.70 m
Platformafmeting1.00 x 0.60 m
RijbewijsB-(E)
AandrijvingAccu
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie

Max. werkhoogte12.20 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)6.10 m
Eigen gewicht ±1.400 kg
Uitgestempelde breedte3.70 m
Platformafmeting1.00 x 0.60 m
RijbewijsB-(E)
AandrijvingAccu
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte10.20 m
Hefvermogen200 kg
Transporthoogte1.97 m
Transportlengte4.60 m
Transportbreedte1.55 m
Transportbreedte (wielen ingeschoven)1.10 m
MerkNifty 120T

1/2 dag € 95,00
1 dag € 105,00
2 dagen € 200,00
1 week € 380,00
4 weken € 1 140,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs B/E nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de aanhangerhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

 

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.