Hoogwerker huren in de omgeving Soest

Wil je een hoogwerker huren voor jouw project in Soest, dan zit je bij Jekuntmijhuren goed. We hebben jarenlange ervaring met de verhuur van hoogwerkers en beschikken inmiddels over maar liefst 45 soorten hoogwerkers! Ons ruime assortiment aan hoogwerkers is afhankelijk van het type te gebruiken voor zowel binnen als buiten. Wat je vereist van een hoogwerker, bijvoorbeeld qua werkhoogte en reikwijdte, is natuurlijk afhankelijk van de aard van jouw project. Mocht je hier niet uitkomen, bel ons dan vooral. Wij adviseren je graag over welke huurhoogwerker het meest geschikt is voor jouw klus!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

De hulp van een hoogwerker is te huur dichtbij Soest

Is jouw bedrijf nog niet toe aan de investering van een nieuwe hoogwerker voor gebruik in Soest en omgeving? Dan is een goede huurhoogwerker van het dichtbijgelegen Jekuntmijhuren.nl jouw oplossing. Je vindt de uitstekende hoogwerkers van Jekuntmijhuren op slechts 35 minuten rijafstand van Soest!

Ideaal voor glazenwassers, hoveniers en installateurs

Ben je hovenier en moet je bomen snoeien bij Paleis Soestdijk of Kasteel Drakensteyn? Moet je installatiewerkzaamheden uitvoeren in een fabriekshal? Of de ramen wassen bij het Nationaal Militair Museum? In al deze gevallen komt een hoogwerker in de buurt van Soest enorm van pas. Huur een eenpersoonshoogwerker voor kleine klussen of bereik alle mogelijke uithoeken met een spinhoogwerker tot wel 33 meter.

Welke hoogwerker moet ik hebben? Veel gehuurde hoogwerkers!

We kunnen je een lijst gaan geven met alle hoogwerkers, maar het is wel zo handig om eerst te weten wat jij nodig hebt van een hoogwerker. Om je op weg te helpen, vertellen we je graag alvast wat over een paar veel gehuurde hoogwerkers.

Schaarhoogwerkers (elektrisch): veilig binnen op hoogte werken

Wij bieden 11 soorten elektrische schaarhoogwerkers voor binnengebruik. Onze compacte en lichte mini’s zijn geschikt voor smalle ruimtes en kunnen zelfs door de meeste deuren. De grootste versie is een 15,5 meter schaarhoogwerker met een megaplatform, waar je met meerdere mensen op kunt werken.

Spinhoogwerker (voor binnen en buiten): veelzijdige krachtpatser

Spinhoogwerkers zijn populair door hun veelzijdigheid. De hoogwerkers zijn zowel binnen als buiten te gebruiken door zowel een accu als een benzineaandrijving. Onze spinhoogwerkers bieden een enorme werkhoogte en reikwijdte maar zijn wel compact in vervoersstand. De rupsbanden bieden een goede grip tijdens het verrijden en de hoogwerkers zijn goed afstempelbaar voor stabiliteit. Huur jij voor je volgende klus in Soest een spinhoogwerker?

Autohoogwerkers: voor meerdere korte klussen

Heb je meerdere korte klussen in Soest en omgeving, dan kan het huren van een autohoogwerker een goede oplossing voor je zijn. Zo rijd je makkelijk van het ene naar de andere project, zonder dat je veel tijd kwijt bent met het in- en uitladen en opzetten van je hoogwerker. Overweeg eens een autohoogwerker voor dagen met meerdere korte klussen in de hoogte!

Eenvoudig accessoires voor bij je hoogwerker huren

Bij onze huur hoogwerkers leveren wij standaardaccessoires en accessoires naar keuze. Voor uw veiligheid zijn dit bijvoorbeeld en veiligheidsharnas, en pilonnen. Ook kunststof rijplaten en een gereedschapsbak kun je erbij huren.

Bezorgen of ophalen?

Afhankelijk van het type hoogwerker kunnen wij deze bij jou op locatie bezorgen. Dit is bij elk hoogwerkertype apart aangegeven (bij ‘beknopte specificaties’). De kosten berekenen wij aan de hand van de regio waar deze naartoe moet.

Twijfels over praktische zaken rondom je hoogwerker? Bel ons!

Twijfel je over je planning rondom het huren en terugbrengen van je hoogwerker? Weet je nog niet zeker hoe lang je de hoogwerker precies nodig gaat hebben, of sluiten projecten nauw op elkaar aan, en is de vraag of en hoe je het gaat redden? Dankzij onze ruime ervaring met deze vraagstukken kunnen wij goed met je meedenken. Bel ons dus gewoon als je twijfels hebt. Eén van onze klanten vertelde ons onlangs:

“Zij hebben de situatie goed ingeschat, zodat ik beiden projecten achter mekaar kon uitvoeren. Goede uitleg bij de levering van de hoogwerker.”

Wil je meer beoordelingen lezen? Bekijk dan onze referenties.

Op en top onderhouden hoogwerkers in de regio Midden-Nederland

Dankzij onze 25 jaar ervaring en de uitmuntende kwaliteit van onze hoogwerkers, kan Jekuntmijhuren met zijn verhuurvloot de hele regio Midden-Nederland bedienen. Zo hebben onze klanten niet alleen projecten in de directe omgeving van Veenendaal, maar ook in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Leusden en Soest.