Wilt u een hoogwerker huren in Leusden, dan moet u bij Jekuntmijhuren zijn. Met ons ruime assortiment hoogwerkers voor zowel binnen als buiten, weten we met iedere klus wel raad. Diverse ondernemers hebben al gebruikgemaakt van onze topkwaliteit machines. Neem contact met ons op om advies te vragen welke hoogwerker voor u geschikt is.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker huren in de omgeving Leusden

Wilt u een hoogwerker huren in de omgeving van Leusden? U vindt tussen ons assortiment van ruim 40 hoogwerkers vast en zeker een hoogwerker die aan uw eisen voldoet. Of het nu gaat om grote reikwijdte, een ruime werkhoogte, of een plek waar u met meerdere mensen in kunt werken. Van glazenwassers tot gemeenten, zij maakten al gebruik van onze diensten. Lees ook eens over onze projecten.

Autohoogwerker

Bij Jekuntmijhuren zijn wij continu bezig om ons assortiment uit te breiden en daarmee onze klanten tevreden te stellen. Ook onze autohoogwerkers met telescooparm willen we graag even in de spotlight zetten. Deze hoogwerkers zijn namelijk niet alleen heel praktisch vanwege het vervoer en de hoogwerker in één. Ook heeft ons aanbod autohoogwerkers een zeer grote reikwijdte, tot wel 25 meter. En kunt u in de korf alleen of met zijn tweeën staan. De auto hoogwerker is ideaal voor het reinigen of schilderen van gevels, of het snoeien van hoge bomen. De afstempeling is zeer compact, dus u kunt de hoogwerker vaak gewoon op de stoep zetten.

Veiligheid staat voorop

Als verhuurpartij voor rollend materieel nemen wij de veiligheid van onze klanten uiteraard serieus. Daarom hebben wij hier de veiligheidseisen voor het werken met een hoogwerker nog eens op een rijtje gezet voor u. Natuurlijk geven we u duidelijke instructies mee hoe u de hoogwerker moet gebruiken. Ook kunt u bij ons makkelijk veiligheidsmateriaal huren bij uw hoogwerker, zoals een veiligheidsharnas, pylonen en extra rijplaten voor het verbeteren van de stabiliteit. Bekijk al onze accessoires.

Perfect onderhouden hoogwerkers: BOVAG-erkend bedrijf

Voor een goed onderhouden hoogwerker moet u bij een BOVAG-erkend bedrijf zijn. Want u wilt er zeker van zijn dat uw hoogwerker optimaal functioneert tijdens het klussen. Vertrouwen in de verhuurder is dan essentieel. Met 25 jaar ervaring zijn wij een begrip in het onderhoud en de verhuur van hoogwerkers. En dankzij onze gedreven en goed opgeleide monteurs en keurmeester zijn de hoogwerkers bij aflevering altijd in optimale staat.

Verhuizen of vervoeren? Jekuntmijhuren.nl!

Niet alleen verhuren we bij Jekuntmijhuren allerhande hoogwerkers, wij leveren ook BE-combinaties voor al uw zwaardere vervoersklussen. Let hierbij wel op dat u een BE-rijbewijs nodig heeft voor het besturen van deze wagens. Daarnaast verhuren wij verhuisliften en aanhangwagens. Heeft u dus binnenkort een verhuizing, denk dan ook eens aan ons! Overweegt u een aanhanger aan te schaffen, bekijk dan het nieuwassortiment Hapert-aanhangwagens bij Cluistra.