Hoogwerker huren in Leusden

Wil je een hoogwerker huren in Leusden, dan moet je bij Jekuntmijhuren zijn. Met ons ruime assortiment hoogwerkers voor zowel binnen als buiten, weten ondernemers uit Leusden voor iedere klus wel een hoogwerker te vinden. Zowel particulieren als professionals maken gebruik van onze topkwaliteit machines. Neem contact met ons op om advies te vragen welke hoogwerker voor jou geschikt is.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker huren in de omgeving Leusden

Wil je een hoogwerker huren in de omgeving van Leusden? Je vindt tussen ons assortiment van ruim 40 hoogwerkers vast en zeker een hoogwerker die aan jouw eisen voldoet. Of het nu gaat om grote reikwijdte, een ruime werkhoogte, of een plek waar je met meerdere mensen in kunt werken. Van glazenwassers tot gemeenten maakten al gebruik van onze diensten. Lees ook eens over onze projecten.

Autohoogwerker

Bij Jekuntmijhuren zijn wij continu bezig om ons assortiment uit te breiden en daarmee onze klanten tevreden te stellen. Ook onze autohoogwerkers met telescooparm willen we graag even in de spotlight zetten. Deze hoogwerkers zijn namelijk niet alleen heel praktisch vanwege het vervoer en de hoogwerker in één. Ook hebben onze autohoogwerkers een zeer grote reikwijdte, tot wel 25 meter. En kun je in de korf alleen of met zijn tweeën staan. De auto hoogwerker is ideaal voor het reinigen of schilderen van gevels, of het snoeien van hoge bomen. De afstempeling is zeer compact, dus je kunt de hoogwerker vaak gewoon op de stoep zetten.

Veiligheid staat voorop

Als verhuurpartij voor rollend materieel nemen wij de veiligheid van onze klanten uiteraard serieus. Daarom hebben wij hier de veiligheidseisen voor het werken met een hoogwerker nog eens voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk geven we je duidelijke instructies mee hoe je de hoogwerker moet gebruiken. Ook kun je bij ons makkelijk veiligheidsmateriaal huren bij uw hoogwerker, zoals een veiligheidsharnas, pylonen en extra rijplaten voor het verbeteren van de stabiliteit. Bekijk al onze accessoires.

Perfect onderhouden hoogwerkers: BOVAG-erkend bedrijf

Voor een goed onderhouden hoogwerker moet u bij een BOVAG-erkend bedrijf zijn. Want je wilt er zeker van zijn dat jouw hoogwerker optimaal functioneert tijdens het klussen. Vertrouwen in de verhuurder is dan essentieel. Met 25 jaar ervaring zijn wij inmiddels een begrip in het onderhoud en de verhuur van hoogwerkers in Midden-Nederland. En dankzij onze gedreven en goed opgeleide monteurs en keurmeester zijn de hoogwerkers bij aflevering altijd in optimale staat.

Verhuizen of vervoeren? Jekuntmijhuren.nl!

Niet alleen verhuren we bij Jekuntmijhuren allerhande hoogwerkers, wij leveren ook verhuisliften en aanhangwagens. Heb je dus binnenkort een verhuizing, denk dan ook eens aan ons! Overweeg je een aanhanger aan te schaffen, bekijk dan het nieuwassortiment Hapert-aanhangwagens bij Cluistra.

Levering in regio Midden-Nederland

Wij leveren niet alleen hoogwerkers in Leusden, maar ook in Utrecht, Amersfoort, Soest en heel Midden-Nederland.