Onze huur hoogwerkers, aanhangers en verhuisliften in actie!

In de vijftien jaar dat we ons materieel verhuren hebben we veel mooie projecten van onze relaties voorbij zien komen. In sommige gevallen hebben wij of onze relaties er mooie foto’s van kunnen nemen. Hieronder zie je particulieren, schilders, hoveniers, onderhoudsbedrijven, aannemers, verhuizers, slopers en glazenwassers in actie met hoogwerkers, verhuisliften of ander materieel dat ze bij ons hebben gehuurd.

Hieronder zie je een aantal door ons gerealiseerd projecten. Wil je alle projecten zien? Bekijk en volg dan onze facebook pagina: https://www.facebook.com/Jekuntmijhuren.nl

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten