Hoogwerker verhuur voor gemeenten

gemeente-overheid-verhuur-1Onze autohoogwerkers worden vaak door gemeentes ingehuurd en ingezet om met name de groenvoorzieningen en het straatbeeld van openbare wegen te onderhouden. De autohoogwerkers zijn namelijk een ideaal hulpmiddel om bomen te snoeien of te inspecteren op grote hoogte (max. 21 meter). Zelfs als het hevig waait, blijven onze autohoogwerkers stevig op hun plek staan en dat is wel zo veilig. De autohoogwerker is zelf op te halen als u in het bezit bent van een rijbewijs B.

De autohoogwerker is naast snoeien en inspecteren ook goed in te zetten op het bestrijden van insectenplagen, zoals de eikenprocessierups. De eikenprocessierups kan schade aanbrengen aan bomen én mensen. Onze autohoogwerkers dragen graag bij aan in stand houden van een prettige ‘groene’ leefomgeving in de gemeente. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze autohoogwerker of andere hoogwerkers? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Voordelen van onze autohoogwerker

gemeente-overheid-verhuur-2Gemeenten werken regelmatig in woonwijken of stedelijke gebieden. Onze autohoogwerker is hier perfect op ingesteld, dankzij zijn compacte afmetingen en de variabele én automatische afstempeling. In smalle straten en krappe locaties is de autohoogwerker prima in te zetten. De telescopische arm van de hoogwerker heeft een maximale reikwijdte van 12 meter met een maximaal gewicht van 80 kg (één persoon). Uiteraard heeft onze autohoogwerker ook als voordeel dat hij op snel te verplaatsen is naar meerdere locaties op één dag, zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt.

Ondersteunde accessoires huren

U kunt bij ons ook terecht voor het huren ondersteunende accessoires. Veilig omgaan met onze hoogwerkers én aanhangwagens is voor ons hoge prioriteit. Ons accessoire aanbod bestaat dan ook uit veiligheidsharnassen, pionnen en kunststofrijplaten voor onder de stempels.