Autobedrijven huren onze autotransporters

autobedrijf-1Ons assortiment autotransporters bestaat uit twee verschillende typen, die vaak gehuurd worden door autobedrijven. Je wilt als autobedrijf uiteraard beschikken over goede kwaliteit autotransporters of schamelwagens op het moment dat je auto’s uit het buitenland laat importeren of er één laat afleveren bij de klant. Wij beschikken over autotransporters én schamelwagens van goede kwaliteit die ervoor zorgen dat jouw auto’s veilig overkomen op de plek van bestemming. Naast autotransporters kun je ook kiezen uit drie verschillende schamelwagens, zodat je meerdere auto’s tegelijk kunt vervoeren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Laden en lossen van de auto op de autotransporter

Het eenvoudig laden en lossen van de auto is een voordelig bijkomstigheid bij het huren van een autotransporter of schamelwagen. Het scheelt tijd en zorgt ervoor dat de auto zonder een enkel krasje op zijn nieuwe bestemming wordt afgeleverd. Bijvoorbeeld onze hydraulisch kantelbare autotransporter met extra lange oprijplanken is speciaal bedoeld voor lage auto’s.

Autobedrijf autobedrijf-3

Voor bedrijfsbusjes of lange auto’s zijn onze schamelwagens van 8 of 9 meter wellicht een beter transportmiddel. De autotransporter kan daarnaast ook ideaal zijn voor een spoedklus of als een auto met pech langs de kant van de weg komt te staan. Kortom, afhankelijk van jouw wensen en eisen komen wij met een passend aanbod.

Accessoires huren voor de aanhanger

Bij onze autotransporters én de meeste van onze schamelwagens zit standaard een handlier om de auto’s op de aanhanger te trekken. Twee oprijplanken zijn ook inbegrepen. Daarnaast kun je bij ons ook nog extra spanbanden en speciale autospanbanden huren, waarmee je de auto’s stevig vast kunt spannen aan de aanhanger.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten