Hoogwerker en aanhanger verhuur voor bouwbedrijven

Onzbouwbedrijf-hoogwerker-4e aanhangers en hoogwerkers worden regelmatig gehuurd door verschillende bouwbedrijven. Bouwbedrijven bieden een brede dienstverlening en daarbij horen ook verschillende hoogwerkers en aanhangwagens. Het gaat om werkzaamheden, zoals metselwerk en het plaatsen van kozijnen, dakpannen en dakramen. Voor grote projecten worden onze hoogwerkers ook vaak ingehuurd door beplatingsbedrijven en elektriciens. Voor het vervoer van de meeste aanhangwagens en hoogwerkers heeft u bij ons een BE rijbewijs nodig. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden met betrekking tot uw wensen.

 

Een ruime keuze aan hoogwerkers

Wij beschikken over een ruim aanbod aan aanhangwagens en hoogwerkers voor de bouw. Bouwbedrijven huren bij ons aanhangerhoogwerkers en schaarhoogwerkers met diesel en / of accu aandrijving. Het voordeel van een aanhangerhoogwerkers is dat het heel gemakkelijk is om de hoogwerker op meerdere locaties te gebruiken op één dag. Aanhangwagens worden voornamelijk ingezet om machines of materiaal mee te vervoeren. Denk aan bakstenen, betonblokken, shovels en gravers. Hiervoor zijn onze kiepaanhangers, schamelwagens en machine transporter aanhangers het meest geschikt. Let bij het laden altijd op het maximaal toegestane laadgewicht.

bouwbedrijf-hoogwerker-1 bouwbedrijf-hoogwerker-2 bouwbedrijf-hoogwerker-3

Aantrekkelijke verhuurtarieven

Wij hanteren flexibele verhuurperioden met aantrekkelijke tarieven. Het kan zijn dat u onze hoogwerker maar voor een halve dag nodig heeft, omdat het gaat om een kleine klus. Bij een groot project kan de huurperiode misschien wel meer dan vier weken zijn. Geen probleem. U kunt onze hoogwerkers en aanhangwagens voor verschillende periodes huren. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.