Ondersteun jouw schilderwerk met onze hoogwerkers

schilder-hoogwerker-huren-1Maak jouw schilderwerk een stuk gemakkelijker met het huren van één van onze hoogwerkers. Professionele schilders huren een hoogwerker, waarmee zij eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken kunnen komen. Het gaat meestal om schaarhoogwerkersaanhangerhoogwerkers en autohoogwerkers. Sommige schilders zijn ook bedreven in het zetten van glas en het repareren van kozijnen met bijbehorende werkzaamheden. Om de ramen en kozijnen te vervoeren verhuren wij vaak ook speciale glaswagens.

Bij elke schilderklus een passende hoogwerker

Professioneel schilderwerk is zowel binnen als buiten nodig. Wij beschikken over diverse huur hoogwerkers die binnen en buiten ingezet kunnen worden. Hoogwerkers op basis van accu aandrijving zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor binnen schilderwerk van hoge plafonds. De hoogwerkers zijn ook geschikt voor buitenschilderwerk aan huizen of kantoorpanden. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de hoogwerkers gemakkelijk in kleine ruimtes kunnen manoeuvreren. Een hoogwerker huren? Vraag onze medewerkers om een persoonlijk advies.

schilder-hoogwerker-huren-2    schilder-hoogwerker-huren-3    schilder-hoogwerker-huren-4

Het voordeel van de meeste van onze hoogwerkers is, dat je ze eenvoudig kunt vervoeren met een aanhangwagen. Hierdoor kunnen schilders per dag op verschillende locaties werken met de hoogwerker. Wij beschikken ook over hoogwerkers, die niet gestempeld hoeven worden en van bovenin de korf kunnen worden bestuurd. Hiermee bespaart de schilder aanzienlijk veel tijd, doordat hij in één keer door kan schilderen, zonder steeds opnieuw te stempelen.

Accessoires huren

Op het moment dat je als schilder op meer dan twee meter hoogte aan het werk bent, is het verstandig om extra veiligheidsmaatregelen te nemen. Wij beschikken naast aanhangers en hoogwerkers ook over diverse accessoires die onder andere het werken met onze hoogwerkers ondersteunen. Denk aan een veiligheidsharnas of extra spanbanden voor de aanhanger. Bekijk gerust ook eens onze gehele verhuur aanbod van accessoires.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten