Hoogwerkers voor kerk onderhoud

Het onderhouden van kerkgebouwen is vaak een flink karwei. Kerken zijn vaak hoge ruimtes met soms kwetsbare vloeren waar niet zo veel belasting op mag. Hoe kom je dan toch goed bovenin? Onze spinhoogwerkers zijn een uitstekende oplossing!

Of het nu gaat om regelmatig ramen zemen, het houtwerk van binnen of buiten schilderen, dakpannen recht leggen na een storm, dakgoten maken of een complete renovatie, er komt nog heel wat kijken bij zo’n klus in of om een kerkgebouw. Want hoe kom je goed de hoogte in zonder de vloer te beschadigen? En past zo’n grote hoogwerker wel naar binnen? Er moet rekening gehouden worden met compacte deuropeningen en smalle paden tussen de kerkbanken. En dat is dan nog alleen binnen. Vaak zijn er rondom de kerk ook nog schuine hellingen of gras dat niet beschadigd mag worden.

Wij zorgen voor een hoogwerker op maat

Wij hebben al jarenlang ervaring met het leveren van hoogwerkers voor kerk onderhoud. Vaak komen we langs om voor specifieke klussen in te meten wat nodig is en wat de beste oplossing is. Wij leveren spinhoogwerkers in diverse afmetingen. Groot voordeel van deze hoogwerkers is dat ze zowel op benzineaandrijving, 230 volt als op Lithium (accu) werken en dat ze in relatief smalle en kleine ruimtes ook op grote hoogtes kunnen werken. We nemen rijplaten mee zodat de vloer binnen, of het gras buiten, niet beschadigd wordt tijdens het onderhouden van jouw kerk.

                   

Werkhoogtes van 14 tot zelfs 26 meter hoog

Wij verhuren spinhoogwerkers met werkhoogtes van 14 tot zelfs 33 meter hoog. Wendbaar, niet te groot maar toch flinke hoogtes met een veilige afstempeling. Ook wanneer je jouw kerk zowel binnen als buiten wilt onderhouden kun je prima uit de voeten met één spinhoogwerker. Heb je nog vragen? We adviseren je graag over de beste oplossing voor uw specifieke project. Bel of stuur een email en we helpen je graag verder!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten