Hoogwerkers voor glazenwassers

glazenwasser-verhuur-1Wij verhuren regelmatig onze hoogwerkers aan verschillende professionele beroepsgroepen, waaronder glazenwassers. De meeste glazenwassers huren bij ons schaarhoogwerkers, aanhangerhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, autohoogwerkers én spinhoogwerkers. Het hangt af van het project voor welke hoogwerker de glazenwasser het beste kan kiezen.

Wij geven uiteraard advies over de juiste keuze. Gaat het om het wassen van ramen op meer dan 10 meter hoogte en is de ondergrond onstabiel? Dan is wellicht een spinhoogwerker een perfecte keuze. Gaat het om een breed oppervlak? Dan is het prettig als de hoogwerker zich makkelijk kan verplaatsen, kies dan voor onze zelfrijdende hoogwerkers. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Hoogwerker voor binnen én buiten glazenwassen

Met onze hoogwerkers kunnen glazenwassers zowel binnen als buiten hun werkzaamheden verrichten. Voor binnen beschikken wij over hoogwerkers met accu, zodat er binnen geen uitstootgassen vrij komen. Ideaal als bijvoorbeeld de ramen binnen in een atrium moeten worden gewassen. De meeste van onze hoogwerkers kunnen met gemak in een aanhanger worden geplaatst, zodat ze ook gemakkelijk van de ene naar de andere klus zijn te vervoeren.

glazenwasser-verhuur-2    glazenwasser-verhuur-3    glazenwasser-verhuur-4

Op de locatie van het project kan onze knikarmhoogwerker ter plekke heen en weer rijden. De hoogwerker is van bovenin de korf te besturen en heeft geen afstempeling nodig. Dit scheelt weer tijd, waardoor er meer tijd kan worden besteed aan het wassen van de ramen of het schoonspuiten van gevelplaten.

Heeft u een bijzondere project?

Wellicht beschik je als glazenwasser over een eigen hoogwerker, maar heb je af en toe een project waarbij bijzonder materieel nodig is. In het geval van moeilijk te bereiken plekken of grote hoogtes. Bekijk gerust eens ons aanbod van verschillende hoogwerkers of neem contact met ons op voor meer informatie. Een hoogwerker is al te huur vanaf een ½ dag.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten