Hoogwerker Scherpenzeel

Heb je een hoogwerker in Scherpenzeel nodig voor je opdracht, dan is Jekuntmijhuren.nl de juiste keuze. Je bouwt een podium op voor een lokaal festival? Dan is een schaarhoogwerker een geschikte keuze. Je bent glazenwasser en gaat hierbij langs bij diverse bedrijfspanden? Maak dan eens gebruik van een van één van onze autohoogwerkers. Wat zijn jouw wensen voor een hoogwerker? Overleg het met ons. Wij vinden samen met jou de juiste oplossing.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Scherpenzeel via Jekuntmijhuren.nl

Een hoogwerker in de buurt van Scherpenzeel huur je eenvoudig en snel bij Jekuntmijhuren.nl. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, op slechts 10 minuten rijafstand. We hebben de keuze uit maar liefst 41 soorten hoogwerkers met uiteenlopende eigenschappen, zoals variatie in hefvermogen, werkhoogte en reikwijdte. Onze klanten voerden de meest uiteenlopende opdrachten uit met onze hoogwerkers. Zo gebruikte één van onze klanten een spinhoogwerker voor onderhoud in een kerk. De stabiele spinhoogwerker op rupsbanden is behalve voor binnenklussen ook erg geschikt voor buitenwerk op ruig terrein. Voer je installatiewerkzaamheden uit in een winkelcentrum, dan is de 1 persoonshoogwerker of masthoogwerker misschien wel de juiste keuze voor jou. Zoals je leest hebben wij altijd wel het juiste type hoogwerker voor jouw klus. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Verhuur hoogwerker: BOVAG-erkend bedrijf

Jekuntmijhuren.nl verhuurt hoogwerkers van uitstekende kwaliteit. Als BOVAG-erkend verhuurbedrijf zorgen wij ervoor dat onze hoogwerkers altijd in optimale staat verkeren. Onder de naam Cluistra Aanhangwagens begonnen wij 25 jaar geleden met de verhuur van aanhangwagens. Inmiddels is ons aanbod flink uitgebreid: wij verhuren nu onder andere hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties. Ga je verhuizen naar een smal appartement, denk dan aan een verhuislift voor het lastigere manoeuvreer- en tilwerk.
Onze BE-combinaties zijn ook geschikt voor het vervoeren van stalen buizen. Deze kleine vrachtwagens met oplegger zijn met een laadgewicht van maar liefst 6300 kg geschikt voor de grotere installatieklussen. Let op: hiervoor moet je wel in het bezit zijn van een rijbewijs BE.

Familiebedrijf met verrassend goede service

Sinds 5 jaar heeft Diederik Cluistra zich aangesloten bij het familiebedrijf dat zijn vader Marien oprichtte. Hij heeft in die tijd al voor heel wat groei gezorgd. Bovendien is onze kwaliteit en verrassend goede service in de wijde omtrek bekend. Wij verhuren hoogwerkers aan bedrijven in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen. Klanten voeren projecten uit in bijvoorbeeld Ede, Barneveld, Lunteren, LeersumEderveen, Woudenberg of Amerongen.