Hoogwerker huren in Leersum

Je zoekt een hoogwerker in Leersum of omgeving? Bijvoorbeeld voor de montage van interieurobjecten of verlichting in een hoog gebouw, of een verbouwklus op een ruige ondergrond? Onze hoogwerkers zijn alleskunners en geschikt voor zowel binnen- als buitenklussen. Hoogwerkers die wij veel verhuren zijn de spinhoogwerkers en de praktische autohoogwerkers. Kom gerust een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken, of bel ons voor advies over jouw klus.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Leersum via Jekuntmijhuren.nl

Gebruik een hoogwerker van jekuntmijhuren.nl voor jouw project in Leersum. We beloven je, de autorit van een kwartier naar de Rondweg in Veenendaal is zeker de moeite waard. Met ons ruime assortiment van maar liefst 41 typen hoogwerkers heeft Jekuntmijhuren.nl namelijk altijd de juiste machine voor uw project. Of het nu gaat om glazen wassen op 14 meter hoogte of het onderhoud van een kerk met een spinhoogwerker.

Spinhoogwerker: populaire krachtpatser

De spinhoogwerker is één van de meest populaire machines die wij verhuren. Deze hoogwerkers zijn uitermate geschikt voor binnen- en buitenwerk aan gebouwen met hoge plafonds of daken, zoals kerken of zwembaden. De grote hefhoogte en reikwijdte in combinatie met het stevige onderwerk en de mogelijkheid tot afstempelen maken dit een zeer veelzijdige machine. Ook is deze hoogwerker ideaal voor klussen op grote hoogte waar flexibiliteit gewenst is. Want ook de hoek om is voor de spinhoogwerker geen probleem. Bekijk hier een uniek filmpje van de 33 meter hoge spinhoogwerker die wij recent hebben aangeschaft.

Perfect onderhouden hoogwerkers: BOVAG-erkend bedrijf

Voor een goed onderhouden hoogwerker moet u bij een BOVAG-erkend bedrijf zijn. Want je wilt er zeker van zijn dat de hoogwerker optimaal functioneert tijdens het klussen. Gelukkig hebben wij wel wat kennis opgebouwd: dankzij 25 jaar ervaring zijn wij inmiddels een begrip in Midden-Nederland voor onderhoud en verhuur van hoogwerkers. En dankzij onze gedreven en goed opgeleide monteurs en keurmeester zijn de hoogwerkers bij aflevering altijd in optimale staat.

Veiligheid voor alles

Bij het werken op hoogte is jouw veiligheid van levensbelang. Wij doen er als Jekuntmijhuren graag alles aan om veilig werken voor onze klanten te waarborgen. Daarom bestel je bij ons makkelijk direct accessoires zoals een veiligheidsharnas en extra rijplaten bij het huren van een hoogwerker. Ook hebben wij de Veiligheidsvoorschriften die komen kijken bij het gebruik van een hoogwerker nog even voor je op een rijtje gezet. Bij het afleveren van de hoogwerker krijg je ook nog ook een overdracht met aandachtspunten, zodat je veilig te werk kunt gaan.

Hoogwerkers voor bouwbedrijven, glazenwassers, evenementenbureaus

Enkele voorbeelden van klanten die bij ons een hoogwerker huren zijn bouwbedrijven, glazenwassers maar ook evenementenbureaus. Ook autobedrijven, gemeenten, of hoveniers hebben wij al mogen bedienen met één van onze mooie en nuttige machines. Wil je meer lezen over de klussen waarvoor onze hoogwerkers worden gebruikt? Houd dan onze nieuwspagina goed in de gaten.