Hoogwerker Ederveen

Een hoogwerker huren in Ederveen? Bij jekuntmijhuren.nl verhuren wij veelzijdige en solide hoogwerkers, geschikt voor diverse binnen- en buitenklussen. Werkt u op hoogte in een woonwijk, bijvoorbeeld bij het glazenwassen of schilderwerk? Op de stoep nemen onze hoogwerkers minimaal ruimte in. Spinhoogwerkers zijn uitermate geschikt voor binnen- en buitenwerk aan gebouwen met hoge plafonds, zoals kerken of zwembaden. Bouwt u grote podia op, dan biedt een knikarm- of telescoophoogwerker uitkomst. Kom gerust een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken, of bel ons voor advies over uw klus.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker Ederveen via Jekuntmijhuren.nl

Wilt u graag een hoogwerker huren voor uw klus in Ederveen? Dan bent u bij jekuntmijhuren.nl aan het juiste adres! U vindt ons op een steenworp afstand, aan de Rondweg in Veenendaal. Onze hoogwerkers zijn van topkwaliteit. Wij leveren deze machines standaard met opgeladen accu of brandstof, zodat uw klus nooit onverwacht stil komt te staan.

Accessoires voor uw veiligheid

U kunt bij uw hoogwerker eenvoudig accessoires bijbestellen, zoals een gereedschapsbak, pionnen of een veiligheidsharnas. Want wij doen er graag alles aan om uw veiligheid te garanderen. Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het veilig werken met een hoogwerker? Download de Veiligheidsvoorschriften voor hoogwerkers.

Verhuisliften

Niet alleen diverse aanhangwagens en veelzijdige hoogwerkers, maar ook verhuisliften huurt u bij ons. Bij een verbouwing komt vaak een verhuizing kijken, dus huur direct ook een verhuislift bij ons! Of misschien gaat u zelf binnenkort verhuizen, denk dan aan een verhuislift van jekuntmijhuren.nl voor het complexere tilwerk.

Familiebedrijf Cluistra

Jekuntmijhuren.nl is een echt familiebedrijf: 15 jaar geleden is dit bedrijf opgericht door Marien Cluistra, als aanvulling op Cluistra Aanhangwagens. Wij zijn de specialist in onder andere aanhangwagens en hoogwerkers, in de omgeving Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij staan garant voor kwalitatief goede machines, en zijn flexibel in huurtermijn en levering. Huurt u bij ons een hoogwerker, dan staat veiligheid voorop en krijgt u altijd goede uitleg aan de deur.