38 meter Zelfrijdende (4×4) Telescoop Hoogwerker

Met deze telescoophoogwerker kunt u niet alleen op een hoogte van 38 meter werken, maar ook nog eens maximaal 454 kg meenemen in de werkbak. De reikwijdte van meer dan 25 meter is zorgt dat er over obstakels heen kan worden gewerkt. De 4-wielbesturig zorgt ervoor dat machine eenvoudig is te positioneren. De 230 V generator maakt het mogelijk op gereedschap op netvoeding op hoogte te gebruiken. Bekijk hier ons complete assortiment van telescoophoogwerkers.

Flexibel en stabiel

De draaibare jib van de machine zorgt ervoor dat er over obstakels heen kan worden gewerkt. Daarnaast kunnen de assen worden uitgeschoven zodat de machine veel stabieler wordt. Kortom met deze 38 meter telescoophoogwerker kunt u flexibel en stabiel werken.

De belangrijkste eigenschappen van de Zelfrijdende (4×4) Telescoophoogwerker 38 meter zijn:

 • 4-wiel besturing
 • Groot hefvermogen
 • Generator 230 V
 • Grote werkbak
 • Draaibare jib

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 640,00
1 dag € 670,00
2 dagen € 1.100,00
1 (werk)week € 2.000,00
4 (werk)weken € 6.400,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 38.70 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 23.50 m
Eigen gewicht ± 18.500 kg
Platformafmeting 2.44 x 0.91 m
Aandrijving Diesel
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 36.70 m
Hefvermogen 450 - 230 kg
Werkbreedte (uitgeschoven assen) 3.85 m
Draaibreedte (oversteek ballast) 5.60 m
Transporthoogte 3.08 m
Transportlengte 10.70 - 13.70 m
Transportbreedte 2.50 m
Merk JLG 1200SJP
4wd aandrijving JA
4 wiel besturing JA
Draaibare jip JA
Generator JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 640,00
1 dag € 670,00
2 dagen € 1.100,00
1 (werk)week € 2.000,00
4 (werk)weken € 6.400,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

38 meter telescoophoogwerker huren

Een telescoophoogwerker met een werkhoogte van 38 meter en een zijdelingsbereik van bijna 23,5 meter. En de werkbak mag tot 450 kg worden belast, dus je kunt met van alles en nog wat naar boven en dan kan je collega ook gewoon mee. De uiterste stabiele machine hoeft niet te worden afgestempeld en eenmalig op hoogte, kun je gewoon rijden. Dat is nog eens efficiënt werken. Niet steeds van boven naar beneden, stukje rijden en weer terug. De machine beschikt over vierwielbesturing die ook in krabbegang of hondegang kan worden gebruikt. Deze machine beschikt ook nog eens voer een draaibare jib en werkbak zodat je ook op eenzame hoogte nog flexibel bent.

Hoogwerker voor iedere klus

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van telescoophoogwerkers?

 • Geen afstempeling nodig
 • Telescooparm constructie
 • Veilig rijden onder belasting
 • Krachtige dieselmotor aandrijving
 • Zelfaandrijving met rupsbanden
 • Verschilt per type: automatische afstempeling

Andere hoogwerker huren?

We hebben een grote range aan machines in ons verhuuraanbod. Zie ook de volgende typen:

Hoe huur ik een telescoophoogwerker?

Een telescoophoogwerker online reserveren kan volgens het stappenplan hieronder:

 • Klik allereerst op het type telescoophoogwerker van jouw keuze. Je krijgt dan een overzicht van alle eigenschappen en technische specificaties van de hoogwerker, en een overzicht van de huurprijzen.
 • Klik vervolgens op ‘online reserveren’.
  Je krijgt een reserveringsvenster te zien.
 • Druk dan op ‘Start’.
  Je ziet nu een kalender waarin je de gewenste startdatum van uw reservering kunt invoeren.
 • Druk op ‘volgende stap’, kies de tijd.
 • Kies vervolgens ‘volgende stap’ en kies de einddatum en eindtijd van de reservering van je hoogwerker.
 • Kies daarna de accessoires die je hierbij wilt huren.
 • Vul je contactgegevens in en druk op ‘verzenden’.

Bij Jekuntmijhuren hebben we flexibele huurtermijnen, dus kun je altijd contact opnemen als je de grote hoogwerker wat langer wilt huren dan je oorspronkelijk hebt aangegeven.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.