Hoogwerker huren in Wijk bij Duurstede

Een hoogwerker in Wijk bij Duurstede huur je bij jekuntmijhuren.nl. Met ons ruime assortiment van meer dan 40 typen hoogwerkers, zijn wij dé leverancier van hoogwerkers in Midden-Nederland. Of je nu op zoek bent naar een telescoophoogwerker voor een installatieklus in een fabriekshal, of een schaarhoogwerker die nog net in de achtertuin past voor buitenschilderwerk. Ben je professional en wil je advies over jouw ideale hoogwerker? Neem dan contact met ons op!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Diverse hoogwerkers huren in Wijk bij Duurstede

Op slechts een klein halfuurtje rijden van Wijk bij Duurstede vind je de hoogwerker verhuurders van Jekuntmijhuren. Wij beloven je dat deze autorit de moeite waard is, want voor elke klus of project op hoogte hebben wij wel een oplossing! Zoals onze klanten zelf zeggen: ”Zij zijn direct in oplossingen, geen verkooppraatjes, snel met antwoorden.” Lees meer referenties van klanten over ons materieel en onze service.

Spinhoogwerker: populaire alleskunner

Een spinhoogwerker is een type hoogwerker dat wij vaak verhuren aan diverse professionals. Deze hoogwerkers zijn al eens gebruikt voor een schilderklus in een kerk, specialistisch onderhoud aan een molen, maar ook bijvoorbeeld voor glazenwassen. Onze spinhoogwerkers zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze zijn uitgerust met zowel een verbrandingsmotor als een elektrische accu: de motor gebruik je buiten en de accu gebruik je binnen. De afstempeling zorgt voor een stabiele basis terwijl je tot grote werkhoogte kunt komen. Kortom: de spinhoogwerker is een zeer veelzijdige machine waar je veel profijt van kunt hebben!

Flexibele huurtermijnen

Uit ervaring weten wij dat een klus of project soms in de praktijk wat kan tegenvallen. Het kan dus gebeuren dat je een hoogwerker een dagdeel of zelfs enkele dagen langer wilt aanhouden dan je oorspronkelijk gepland had. Gelukkig voor jou doen wij daar niet zo heel moeilijk over. Bel ons gewoon even, en wij proberen het zo te plannen dat je de hoogwerker nog even mag houden.

Verhuizen of vervoeren? Jekuntmijhuren.nl!

Niet alleen verhuren we bij Jekuntmijhuren allerhande hoogwerkers, wij verhuren ook verhuisliften en aanhangwagens. Heb je dus binnenkort een verhuizing, denk dan ook eens aan ons!

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 25 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Door jarenlange ervaring is uit Cluistra Aanhangwagens de verhuurtak ‘Jekuntmijhuren’ ontstaan, onder leiding van Diederik Cluistra. Lees meer over ons team van bevlogen, betrouwbare en vakkundige monteurs en keurmeester. Al 25 jaar werken wij volgens de richtlijnen van de BOVAG. Je kunt er dus van op aan dat onze hoogwerkers en aanhangers altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En jouw klus in Wijk bij Duurstede niet zomaar stil komt te staan!