Een hoogwerker in Wijk bij Duurstede huurt u bij jekuntmijhuren.nl. Met ons ruime assortiment van meer dan 40 typen hoogwerkers, zijn wij dé leverancier van hoogwerkers in Midden-Nederland. Of u nu op zoek bent naar een telescoophoogwerker voor een installatieklus in een fabriekshal, of een schaarhoogwerker die nog net in de achtertuin past voor buitenschilderwerk. Bent u professional en wilt u advies over de ideale hoogwerker voor u? Neem dan contact met ons op!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Diverse hoogwerkers huren in Wijk bij Duurstede

Op slechts een klein halfuurtje rijden van Wijk bij Duurstede vindt u de hoogwerker verhuurders van Jekuntmijhuren. Wij beloven u dat deze autorit de moeite waard is, want voor elke klus of project op hoogte hebben wij wel een oplossing! Zoals onze klanten zelf zeggen: ”Zij zijn direct in oplossingen, geen verkooppraatjes, snel met antwoorden.” Lees meer referenties van klanten over ons materieel en onze service.

Spinhoogwerker: populaire alleskunner

Een spinhoogwerker is een type hoogwerker dat wij vaak verhuren aan diverse professionals. Deze hoogwerkers zijn al eens gebruikt voor een schilderklus in een kerk, specialistisch onderhoud aan een molen, maar ook bijvoorbeeld voor glazenwassen. Onze spinhoogwerkers zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze zijn uitgerust met zowel een verbrandingsmotor als een elektrische accu: de motor gebruikt u buiten en de accu gebruikt u binnen. De afstempeling zorgt voor een stabiele basis terwijl u tot grote werkhoogte kunt komen. Kortom: de spinhoogwerker is een zeer veelzijdige machine waar u veel profijt van kunt hebben!

Flexibele huurtermijnen

Uit ervaring weten wij dat een klus of project soms in de praktijk wat kan tegenvallen. Het kan dus gebeuren dat u een hoogwerker een dagdeel of zelfs enkele dagen langer wilt aanhouden dan u oorspronkelijk gepland had. Gelukkig voor u doen wij daar niet zo heel moeilijk over. Bel ons gewoon even, en wij proberen het zo te plannen dat u de hoogwerker nog even mag houden.

Verhuizen of vervoeren? Jekuntmijhuren.nl!

Niet alleen verhuren we bij Jekuntmijhuren allerhande hoogwerkers, wij leveren ook BE-combinaties voor al uw zwaardere vervoersklussen. Let hierbij wel op dat u een BE-rijbewijs nodig heeft voor het besturen van deze wagens. Daarnaast verhuren wij verhuisliften en aanhangwagens. Heeft u dus binnenkort een verhuizing, denk dan ook eens aan ons!

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 25 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Door jarenlange ervaring is uit Cluistra Aanhangwagens de verhuurtak ‘Jekuntmijhuren’ ontstaan, onder leiding van Diederik Cluistra. Lees meer over ons team van bevlogen, betrouwbare en vakkundige monteurs en keurmeester. Al 25 jaar werken wij volgens de richtlijnen van de BOVAG. U kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En uw klus in Wijk bij Duurstede niet zomaar stil komt te staan!