5 afbeeldingen

Unieke 33 meter spinhoogwerker in gebruik genomen

Al jarenlang hebben wij geïnvesteerd in spinhoogwerkers omdat we overtuigd zijn van het praktische gebruik. Dit is door onze klantenkring goed gewaardeerd want we moeten het aanbod steeds weer uitbreiden om aan de vraag te blijven voldoen. De spinhoogwerkers worden steeds weer vernieuwd met betere eigenschappen en grotere capaciteit. Om deze grotere capaciteit te kunnen aanbieden, hebben wij een nieuwe 33 meter spinhoogwerker aangeschaft. Een unieke machine met een groot bereik, maar met alle voordelen van een spinhoogwerker.

Spinhoogwerkers

Een spinhoogwerker is een hoogwerker die, zoals de naam zegt, veel weg heeft van een spin. De mast wordt door middel van meerdere scharnierpunten heel compact ingeklapt. Ook worden de stempels helemaal binnen de machine ‘gevouwen’. Dit zorgt voor een compacte transportstand. Maar bij een hoogwerker gaat het vooral om bereik en capaciteit. Door de brede afstempeling en laag zwaartepunt van de ‘onderwagen’ hebben deze machines veel te bieden. Bovendien zorgt de rupsaandrijving ervoor dat er eenvoudig door ruw terrein kan worden gereden. De dieselmotor heeft meer dan genoeg vermogen om prettig te werken. Voor het gebruik in gebouw kan er worden geschakeld naar de elektrische aandrijving. Een kwestie van de stekker in het stopcontact en er kan stil en uitstootvrij worden gewerkt.

33 meter spinhoogwerker

De afgelopen jaren worden de spinhoogwerkers steeds verder ontwikkeld om meer capaciteit te bieden. De nieuwe 33 meter machine is op dit moment één van de grootste in zijn klasse. Om onze klanten deze capaciteit te kunnen bieden, hebben wij deze machine aangeschaft. De maximale werkhoogte is 33 meter met een hefcapaciteit van 230 kg. En dat bij een maximale reikwijdte van 16,5 meter vanuit het hart van de machine. In transportstand is de lengte nog maar 5,8 meter (zonder werkbak) en net geen 2 meter hoog. De transportbreedte is maar 1,3 meter (zonder werkbak), zodat deze machine op veel locaties kan komen, zowel binnen als buiten.

Bekijk de speciale video over deze spinhoogwerker:

Speciale uitvoering

De 33 meter spinhoogwerker die wij hebben aangeschaft is op dit moment één van de eerste in Nederland. Daarnaast hebben wij de stroomaansluiting voor de elektrische aandrijving aan laten passen van 380 naar 230 Volt. Dit omdat een 230 Volt stroomaansluiting in de meeste gevallen vaker aanwezig is. Voor situaties zonder stroomaansluiting is de krachtige, maar zuinige dieselmotor beschikbaar zodat er overal met de machine kan worden gewerkt. De machine is bovendien uitgerust met een LCD display bij de bediening waarop real-time de posities van alle machinedelen in 3D worden weergegeven.

De nieuwe 33 meter spinhoogwerker is een mooie uitbreiding van onze verhuuraanbod. De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat er tot grote hoogte gewerkt kan worden, ondanks krappe omstandigheden op de grond. Ook een 33 meter spinhoogwerker huren? Klik hier voor specificaties of neem contact met ons op.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten