11 meter Zelfrijdende Accu Knikschuifarm Hoogwerker (binnen)

De 11 meter zelfrijdende hoogwerker is de ideale machine voor binnen. De hoogwerker is voorzien van non-marking banden zodat de vloer van een pand niet beschadigd. Met een werkhoogte van 10,89 meter en een reikwijdte van 6,25 meter kom je overal bij. Bovendien is de machine verrijdbare in iedere stand zodat je efficiënt kunt werken.

Flexibel met jib

De machine is uitgevoerd met een jib zodat niet alleen de reikwijdte toeneemt, maar ook de bereikbaarheid. Met de jib kun je makkelijker ergens over heen reiken. Door de draaibare jib kun je zelfs om de hoek werken, waar de machine bijvoorbeeld niet rijdend kan komen. Kortom, de 11 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker is één van de meest flexibele machines voor het werken in gebouwen.

De belangrijkste eigenschappen van de 11 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Geen afstempeling nodig
  • Knikschuifarm constructie
  • Draaibare jip
  • Elektrische aandrijving (Accu)
  • Compact (slechts 120cm breed)
1/2 dag € 125,00
1 dag € 140,00
2 dagen € 230,00
1 week € 430,00
4 weken € 1 290,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte10.89 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)6.25 m
Eigen gewicht ±6.450 kg
Platformafmeting1.17 x 0.76 m
AandrijvingAccu
LeveringAlleen aflevering op locatie

Max. werkhoogte10.89 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)6.25 m
Eigen gewicht ±6.450 kg
Platformafmeting1.17 x 0.76 m
AandrijvingAccu
LeveringAlleen aflevering op locatie
Vloerhoogte8.89 m
Hefvermogen227 kg
Transporthoogte2.01 m
Transportlengte3.69-5.42 m
Transportbreedte1.20 m
MerkGenie Z30/20n rj

1/2 dag € 125,00
1 dag € 140,00
2 dagen € 230,00
1 week € 430,00
4 weken € 1 290,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we u de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat u onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, u heeft een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we u we graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor uw prijs.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer u een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor u regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

U ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, Zeist en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.