Hoogwerker huren in Zeist

Wil je een hoogwerker huren in de omgeving Zeist? Zoek dan niet verder en kies voor een hoogwerker van Jekuntmijhuren. Werk je op hoogte in een woonwijk, bijvoorbeeld bij het glazenwassen of schilderwerk? Op de stoep nemen onze hoogwerkers minimaal ruimte in. Spinhoogwerkers zijn uitermate geschikt voor binnen- en buitenwerk aan gebouwen met hoge plafonds, zoals kerken of zwembaden. Bouw je grote podia op, dan biedt een knikarm- of telescoophoogwerker uitkomst. Kom gerust een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken, of bel ons voor advies over jouw klus.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker in de buurt van Zeist huren bij Jekuntmijhuren

Je hebt een hoogwerker nodig voor jouw project in Zeist. Dan ben je bij jekuntmijhuren aan het juiste adres. Onze werkplaats is gevestigd aan de Rondweg in Veenendaal, op een klein halfuur rijden vanaf Zeist. Wij hebben het grootste en meest gevarieerde aanbod hoogwerkers in de omgeving Midden-Nederland, en hebben als BOVAG-erkend bedrijf in de omgeving een goede reputatie. Klanten die bij ons hoogwerkers huren hebben vaak klussen in de directe omgeving zoals Ede, Ederveen, Amerongen, Rhenen en Scherpenzeel. Maar ook plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Nieuwegein, Soest, Amersfoort en Utrecht behoren tot ons bedieningsgebied.

Spinhoogwerkers en autohoogwerkers

Spinhoogwerkers en autohoogwerkers behoren van ons aanbod tot de meest populaire hoogwerkers die wij verhuren. Voor de autohoogwerker geldt dit uiteraard omdat je makkelijk van klus naar klus komt inclusief materiaal. Maar ben je op zoek naar een nóg flexibeler bereik, bijvoorbeeld bij een installatieklus aan een hoog plafond? Dan is de spinhoogwerker een echte uitkomst! Overleg met ons en ontdek de mogelijkheden!

Spinhoogwerker: de ideale alleskunner

De spinhoogwerker heeft als voordeel dat deze erg compact is bij het vervoeren, en daarbij een zeer goede reikwijdte en werkhoogte heeft. De spinhoogwerker is daarom ook erg veelzijdig: of je nu bomen snoeit op 8 meter hoogte of onderhoud pleegt aan een kerk met een plafond van 15 meter hoog. Wij verhuren spinhoogwerkers met een werkhoogte tot maar liefst 33 meter!
Ook hebben onze spinhoogwerkers zowel een motor als een elektrische accu. Buiten kun je dan op diesel rijden en binnen gebruik je de elektrische aandrijving. Jouw klus zal in elk geval niet gauw stil komen te staan!

Van gemeente tot hovenier

Alle ondernemers kunnen bij ons terecht voor een gevarieerd huuraanbod aan hoogwerkers. Zo hebben hoveniers, schilders, glazenwassers, evenementenbureaus, maar ook gemeenten en autobedrijven al tevreden gebruikgemaakt van onze hoogwerkers van degelijke kwaliteit. Vraag ons om advies voor jouw ideale hoogwerker!

Cluistra en Jekuntmijhuren: BOVAG-erkend familiebedrijf

Jekuntmijhuren is een initiatief van Diederik Cluistra, de tweede telg van de familie Cluistra, die aanhangerbedrijf Cluistra oprichtte. Cluistra richt zich van oudsher op verkoop van aanhangwagens, Jekuntmijhuren is de verhuurtak. Het familiebedrijf werkt al 25 jaar volgens de BOVAG-richtlijnen. Jekuntmijhuren heeft zich van aanhangers verbreed naar divers rollend materieel, waaronder hoogwerkers. Naast aanhangers en hoogwerkers verhuurt Jekuntmijhuren ook BE-combinaties en verhuisliften.