25 meter + Auto Telescoop Hoogwerker (meer bereik)

Soms zijn er op meerdere klussen voor kortere tijd een hoogwerker nodig. In dat geval kun je bij ons terecht voor een auto telescoop hoogwerker. Deze mag met B-rijbewijs worden bestuurd zodat vrijwel iedereen met de hoogwerker aan de slag kan. Ideaal voor bedrijven waar niet iedereen een BE of C-rijbewijs heeft. Daarnaast is er geen aanhangwagen of ander transport nodig om een hoogwerker op locatie te krijgen.

Groot bereik en eenvoudig in gebruik

De 25 meter auto telescoop hoogwerker heeft een werkhoogte van 25 meter. De maximale reikwijdte is 19 meter vanuit het hart van de machine, bij een belasting van 100 kilogram. Het maximale hefvermogen is 250 kg zodat er ook met gereedschap op hoogte kan worden gewerkt. De hoogwerker is makkelijk te positioneren en wordt automatische afgestempeld waarbij de uitschuiflengte van iedere stempel onafhankelijk is te positioneren.

De belangrijkste kenmerken van de 25 meter auto telescoop hoogwerker zijn:

  • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
  • Grootste bereik in zijn klasse
  • Automatisch en individueel opstempelen
  • Coming home functie, één knop voor inklappen

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 320,00
1 dag € 370,00
2 dagen € 695,00
1 (werk)week € 1.400,00
4 (werk)weken € 4.480,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 25.00 m
Reikwijdte bij 100 kg (vanaf hart machine) 16.50 m
Reikwijdte bij 200 kg (vanaf hart machine) 13.00 m
Reikwijdte bij 220 kg. (vanaf hart machine) 11.60 m
Eigen gewicht ± 3.500 kg
Afstempelbreedte 4.65 m
Afstempelbreedte (zijkant werkbereik) 3.70 m
Platformafmeting 1.40 x 0.70 m
Rijbewijs B
Aandrijving Diesel
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)
Vloerhoogte 23.00 m
Hefvermogen 250 - 100 kg
Transporthoogte 3.05 m
Transportlengte 7.45 m
Transportbreedte 2.15 m
Merk Nissan Cabstar / KLAAS THEO25
Reikwijdte bij 100 kg. (vanaf hart machine) 16.50 m
Reikwijdte bij 200 kg. (vanaf hart machine) 13.00 m
Reikwijdte bij 250 kg. (vanaf hart machine) 11.60 m
Automatische afstempeling JA
Variabele afstempeling JA
Afstempeling onder de auto 2.65 m
Reikwijdte bij 100 kg. (vanaf hart machine) 9.00 m

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 320,00
1 dag € 370,00
2 dagen € 695,00
1 (werk)week € 1.400,00
4 (werk)weken € 4.480,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.