22 meter Auto Telescoop Hoogwerker

Een autohoogwerker is een hoogwerker die op het chassis van een bestelbus of lichte vrachtwagen is gemonteerd. Het grote voordeel hiervan is dat iedereen met een B-rijbewijs de machine mee mag nemen. Bovendien betaal je geen breng- en haalkosten omdat je de machine zelf meeneemt. Daarnaast kun je de hoogwerker eenvoudig meenemen zodat je deze op meerdere locaties per dag kunt inzetten.

Eenvoudig in gebruik

De werkhoogte van deze auto telescoop hoogwerker is 22 meter. Daarbij heeft de machine een werkbereik vanuit het hart, tot wel 12, 9 meter (afhankelijk van het laadgewicht). Positioneren is een kwestie van de bestelauto parkeren en vanuit de bak de machine te gaan bedienen. Afstempelen gebeurt automatisch, maar de stempels zijn wel onafhankelijk uit te schuiven. De bediening van de werkbak is duidelijk aangegeven en werkt al snel intuïtief.

De belangrijkste kenmerken van de 22 meter auto telescoop hoogwerker zijn:

 • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
 • Automatisch opstempelen
 • Geen afzonderlijk transport nodig
 • In te zetten op meerdere locaties per dag

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 190,00
1 dag € 240,00
2 dagen € 445,00
1 (werk)week € 900,00
4 (werk)weken € 2.880,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 22.00 m
Reikwijdte bij 80 kg (vanaf hart machine) 12.90 m
Reikwijdte bij 120 kg (vanaf hart machine) 11.00 m
Reikwijdte bij 220 kg (vanaf hart machine) 8.80 m
Eigen gewicht ± 3.500 kg
Afstempelbreedte 3.75 m
Afstempelbreedte (zijkant werkbereik) 3.00 m
Platformafmeting 1.40 x 0.70 m
Rijbewijs B
Aandrijving Diesel
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)
Vloerhoogte 20.00 m
Hefvermogen 220 - 80 kg
Transporthoogte 2.93 m
Transportlengte 6.70 m
Transportbreedte 2.20 m
Merk Renaul Maxity / CMC PLA220
Automatische afstempeling JA
Variabele afstempeling JA
Afstempeling onder de auto 2.20 m

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 190,00
1 dag € 240,00
2 dagen € 445,00
1 (werk)week € 900,00
4 (werk)weken € 2.880,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker op auto, ideaal voor glazenwassers, hoveniers en professionele schilders

Onze autohoogwerker biedt optimale mobiliteit voor diverse beroepsgroepen, zoals de hovenier, de glazenwasser en de schilder. Hoge bomen zijn eenvoudig én snel te snoeien met onze hoogwerker auto. Gevels kunnen gemakkelijk worden geschilderd en gereinigd. Dit type hoogwerkeris ook perfect in te zetten voor het bestrijden van plaaginsecten zoals Eikenprocessierupsen. Ook voor reclamebedrijven en evenementenbureaus is deze hoogwerker ideaal voor bijvoorbeeld het ophangen van spandoeken of aanbrengen van folies op ramen. Je mag een hoogwerkerwagen besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Autohoogwerkers: met twee personen tegelijk op hoogte werken

Je kunt met één of twee personen in de korf van de hoogwerker werken zodat je sneller en efficiënter kunt werken. De compacte afstempeling zorgt ervoor dat de wagen relatief weinig ruimte inneemt op de locatie, ideaal voor werkzaamheden in stedelijk gebied. De maximale werkhoogte van de ‘kleinste’ autohoogwerker is 22 meter met een hefvermogen van 200 kg (max. reikwijdte 8,8 meter) en 80 kg (max. reikwijdte 12,9 meter).

Nóg meer reikwijdte nodig? Dat kan!

Een grote reikwijdte is voor onze grootste autohoogwerker een enorm voordeel. Het werkbereik van de telescopische arm van deze hoogwerker is maar liefst 19 meter, vanuit het hart van de machine (belasting 100 kg). De maximale werkhoogte is 25 meter en het maximale hefvermogen is 250 kg, zodat er ook met gereedschap op hoogte kan worden gewerkt. De voordelen van deze zwaargewicht hoogwerker op een rij:

 • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
 • Grootste bereik in zijn klasse
 • Automatische afstempeling, maar uitschuiflengte van iedere stempel is ook individueel aanpasbaar
 • Coming home functie, één knop voor inklappen

Zie 25 meter autohoogwerker

Autohoogwerker huren prijs?

De huurprijs van de hoogwerkerauto’s varieert van € 230 voor een dag, tot en met € 345. Bekijk alle prijzen van onze 4 autohoogwerkers:

Wil je auto hoogwerkers voor een langere tijd huren? Neem dan contact op om te overleggen en om een prijsafspraak met ons te maken.

Wat zijn de voordelen van autohoogwerker verhuur?

Het hoogwerker auto huren bij Jekuntmijhuren heeft vele voordelen:

 • Geldig Nederlands B-rijbewijs is voldoende
 • Automatisch opstempelen
 • Geen afzonderlijk transport nodig
 • In te zetten op meerdere locaties per dag
 • Hoogwerker achter auto, dus geen extra aanhangers nodig

Meer dan alleen auto hoogwerker verhuur

Wij verhuren naast onze autohoogwerkers een breed assortiment aan andere type hoogwerkers. Ook voor schaarhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers of aanhangerhoogwerkers kun je bij ons terecht. Bekijk gerust onze gehele aanbod en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.