Hoogwerker Nieuwegein

Heeft u een hoogwerker in Nieuwegein nodig? Jekuntmijhuren.nl heeft een hoogwerker voor al uw klussen of projecten, zowel binnen als buiten. Met keuze tussen meer dan 40 hoogwerkers, zowel op accu als elektrisch aangedreven, is ons assortiment zeer ruim te noemen. Jekuntmijhuren richt zich op heel Midden-Nederland, van Utrecht tot aan Nijmegen/Arnhem/Ede. Neem contact op voor advies over uw ideale hoogwerker.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker huren in Nieuwegein

Wilt u een hoogwerker huren in Nieuwegein? Dan weet u zeker dat u bij Jekuntmijhuren op het juiste adres bent. “Supersnel wordt alles geregeld en flexibele mensen”, onze klanten zeggen het zelf. Bij ons kunt u hoogwerkers huren van een paar uur tot een paar weken. Mocht u de huurperiode gaandeweg uw klus willen verlengen, bijvoorbeeld omdat deze uitloopt, dan doen wij hier niet moeilijk over.

Spinhoogwerker

Eén van onze meest populaire machines is de spinhoogwerker. Deze veelzijdige hoogwerker kunt u gebruiken bij vrijwel elke klus, van bomen snoeien tot schilderwerk of onderhoud. Deze spinhoogwerkers zijn onlangs zelfs gebruikt voor een specialistische onderhoudsklus in een kerk.

Aanhangers en verhuisliften

Bij jekuntmijhuren.nl verhuren wij niet alleen hoogwerkers, maar ook aanhangwagens en verhuisliften en diverse accessoires voor bij uw klus. Voor al uw vervoers- en verhuisprojecten kunt u dus gebruikmaken van onze machines en materialen. Bestel eenvoudig een veiligheidsharnas bij uw hoogwerker, en extra rijplaten voor stabiliteit en veiligheid. Ook een gereedschapsbak en een verloopstekker (elektrisch aangedreven hoogwerker) behoren tot de mogelijkheden. Wanneer u een aanhanger bij ons huurt, kunt u denken aan accessoires zoals een aanhangerslot en spanbanden voor het stabiel vervoeren van uw lading.

Hoogwerker huren in de regio Utrecht/Nieuwegein

Hoogwerker huren? U ziet onze hoogwerkers door heel Nederland aan het werk. Kom naar onze werkplaats, hang de hoogwerker achter uw wagen en ga direct op weg naar uw klus. Door onze centrale ligging zijn wij nooit ver weg. We verhuren namelijk ook veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, AmersfoortNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden.