26 meter Spinhoogwerker

In ons assortiment hoogwerkers beschikken wij over een spinhoogwerker van maar liefst 26 meter hoog. Deze spinhoogwerker is van het model Hinowa LightLift 26.14 en tevens één van de hoogste hoogwerkers in ons machinepark. Daarmee is de Hinowa spinhoogwerker een perfecte aanvulling op ons aanbod hoogwerkers, zodat we voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.

Uitzonderlijke spinhoogwerker

Niet alleen de werkhoogte van 26 meter is uitzonderlijk voor deze spinhoogwerker. Ook het zijdelingse bereik van ongeveer 14 meter en de werklast van 230 kg zijn bijzonder voordelig te noemen. Ondanks het grote vermogen van deze hoogwerker, blijft het een compacte machine van 1 meter breed en 6 meter lang. Daarnaast is de spinhoogwerker erg flexibel en kan hij eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken komen. De Hinowa LightLift 26.14 bevat:

  • Een flexibele knikschuifarm
  • Zelfaandrijving met rupsbanden
  • Automatische afstempeling
  • Diesel- en elektromotor
  • Transport naar locatie!

1/2 dag € 330,00
1 dag € 350,00
2 dagen € 640,00
1 week € 1.275,00
4 weken € 3.825,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Max. werkhoogte25.80 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)13.80 m
Eigen gewicht ±4.365 kg
Uitgestempelde breedte4.85 m
Uitgestempelde breedte (zijkant werkbereik)4.00 m
Uitgestempelde breedte (voorkant werkbereik)3.10 m
Platformafmeting1.30 x 0.60 m
AandrijvingDiesel, 230V
LeveringAlleen aflevering op locatie
Vloerhoogte23.70 m
Hefvermogen max230 kg
Transporthoogte2.00 m
Transportlengte6.35 m
Transportbreedte1.50 m
Transportbreedte (zonder werkbak)1.02 m
MerkHinowa Lightlift 26.14 Performance

1/2 dag € 330,00
1 dag € 350,00
2 dagen € 640,00
1 week € 1.275,00
4 weken € 3.825,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Bezorging op locatie
We kunnen de spinhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 500,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Meer mogelijk met Hinowa LightLift

Met onze Hinowa LightLift spinhoogwerker is meer mogelijk. Je kunt hogere objecten bereiken en langere afstanden overbruggen. Dit is zeer handig als je niet direct bij het desbetreffende werk kunt komen. Daarnaast is ook variabel afstempelen mogelijk, afhankelijk van de werkplek. De compacte hoogwerker is ook eenvoudig te verplaatsen met vorkheftruck dankzij de grote lepelsleuven of met de kraan dankzij de extra zware hijshaken. Kortom, het is een flexibele spinhoogwerker die voor veelzijdige projecten (binnen en buiten) is in te schakelen.

Onze spinhoogwerker huren?

Onze spinhoogwerker van het merk Hinowa is al te huur van €350,- per dag. Wij kunnen zelfs de hoogwerker voor je bezorgen op locatie. Vraag ons gerust om meer informatie over de mogelijkheden van onze flexibele verhuurperiode en tarieven.

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.