35 meter Spinhoogwerker (telescoop)

Als spinhoogwerker specialist moet ons aanbod wel compleet zijn. Deze 35 meter spinhoogwerker is op dit moment de grootste versie. De werkhoogte is namelijk 35 meter en de reikwijdte vanuit het hart van de machine is 14 meter. Wanneer de machine opgestempeld staat heeft deze een ruimte van 6,5 bij 6,5 meter nodig. De combinatie met het grote werkbereik maken de machine uniek in capaciteit.

Comfortabel werken op hoogte

Maar ook 400 kg gewicht in de werkbak, voor meerdere mensen en zware spullen geschikt. De stabiele constructie maakt het mogelijk om comfortabel op grote hoogte te werken. Wel zo prettig en veilig, want dan heeft u meer aandacht voor de werkzaamheden zelf.

De belangrijkste eigenschappen van de 35 meter spinhoogwerker zijn:

 • 3 verschillende werkbakken (2.15 x 0.96, 1.35 x 0.96 of 1.05 x 0.96 m)
 • Hoge hefcapaciteit van 400 kg
 • Zowel elektrische als dieselmotor aandrijving
 • Groot zijdelingsbereik
 • Coming-home functie

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 660,00
1 dag € 710,00
2 dagen € 1.410,00
1 (werk)week € 2.780,00
4 (werk)weken € 8.900,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 35.00 m
Reikwijdte bij 140 kg (vanaf hart machine) 14.00 m
Reikwijdte bij 400 kg (vanaf hart machine) 12.00 m
Eigen gewicht ± 5.600 kg
Afstempelbreedte 6.50 m
Afstempelbreedte (zijkant werkbereik) 4.85 m
Afstempelbreedte (voorkant werkbereik) 3.30 m
Platformafmeting 2.15 x 0.96 OF 1.35 x 0.96 OF 1.05 x 0.96 m
Aandrijving Diesel, 230V
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 33.00 m
Hefvermogen 140 - 400 kg
Transporthoogte 1.99 m
Transportlengte 8.50 m
Transportlengte (zonder werkbak) 7.80 m
Transportbreedte 1.62 m
Merk Teupen LEO 35T Plus
Afstandsbediening JA
Afneembare werkbak JA
Automatische afstempeling JA
Non-marking rupsen JA
Variabele afstempeling JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 660,00
1 dag € 710,00
2 dagen € 1.410,00
1 (werk)week € 2.780,00
4 (werk)weken € 8.900,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de spinhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

35 meter spinhoogwerker huren

Bij ons kun je een spinhoogwerker huren voor elke klus. De spinrups dankt zijn naam aan het feit dat deze machines inklapbaar zijn tot een zeer compact formaat, met name bijzonder smal. Door deze kleine afmetingen in transportstand, zijn onze spinhoogwerkers zeer breed inzetbaar. Omdat de meeste modellen ook nog eens voorzien van een elektrische aandrijving of zelf helemaal elektrisch zijn, kan er emissiearm of zelfs emissievrij worden gewerkt. U kunt bij ons terecht voor een spinhoogwerker met een werkhoogte van 11 tot wel 40 meter.

Spinhoogwerkers zijn op alle soorten ondergronden inzetbaar

Door de rupsbanden is de spinrups hoogwerker makkelijk te verplaatsen op ruige en zachte ondergronden. Of je nu op een bouwterrein rijdt, in het bos of op een stoep, deze hoogwerker kan elk terrein aan. Een ander groot voordeel van de rupsbanden is de gelijkmatige gewichtsverdeling voor extra stabiliteit. Met de non-marking rupsbanden en de lage draagbelasting, laat de grote machine geen blijvende sporen achter.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van spinhoogwerkers?

• Compacte opbouw
• Knikschuifarm constructie
• Elektrische aandrijving voor binnen
• Brandstof aandrijving voor buiten
 Optioneel ook volledig elektrische spinhoogwerkers
• Zelfaandrijving met rupsbanden
• Verschilt per type: automatische afstempeling

Welke soorten spinhoogwerkers heeft Jekuntmijhuren?

Het aanbod spinhoogwerkers van Jekuntmijhuren bestaat uit diverse topmerken, zoals Hinowa, Teupen en Oil&Steel. Wij kopen alleen in bij kwalitatief uitstekende merken die robuuste, solide machines leveren. Daarnaast zorgen onze vakbekwame monteurs samen met onze keurmeester altijd voor een uitstekend onderhoud van onze machines. Klik hieronder op een andere spinhoogwerker wanneer je een grotere of kleinere machine zoekt:

Weet je niet zeker welke van deze machines je het beste voor jouw klus of project kunt gebruiken? Leg aan ons voor wat je precies verwacht van de spinrups, en wij geven je graag persoonlijk en passend advies!

Hoe huur ik een spinhoogwerker?

Een spinhoogwerker online reserveren kan volgens het stappenplan hieronder:

 • Klik allereerst op het type spinhoogwerker van jouw keuze. Je krijgt dan een overzicht van alle eigenschappen en technische specificaties van de hoogwerker, en een overzicht van de huurprijzen.
 • Klik vervolgens op ‘online reserveren’.
  Je krijgt een reserveringsvenster te zien.
 • Druk dan op ‘Start’.
  Je ziet nu een kalender waarin je de gewenste startdatum van uw reservering kunt invoeren.
 • Druk op ‘volgende stap’, kies de tijd.
 • Kies vervolgens ‘volgende stap’ en kies de einddatum en eindtijd van de reservering van je spinhoogwerker.
 • Kies daarna de accessoires die je hierbij wilt huren.
 • Geef aan of je ook een aanhanger bij wilt huren voor het vervoer van de spinhoogwerker.
 • Vul je contactgegevens in en druk op ‘verzenden’.

Bij Jekuntmijhuren hebben we flexibele huurtermijnen, dus kun je altijd contact opnemen als je de hoogwerker spin huren wat langer wilt duurt dan je oorspronkelijk heeft aangegeven.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.