14 meter Spinhoogwerker

Als je op hoogte moet werken is een hoogwerker veel efficiënter dan een ladder. Je kunt namelijk veel meer gereedschap en materiaal mee nemen. Daarbij is het veel veiliger voor de bediener. Een spinhoogwerker is vervolgens ook nog één van de meeste veelzijdige hoogwerkers die wij in ons assortiment hebben. De spinhoogwerkers zijn zowel voor binnen als buitengebruik.

Kleine alleskunner

Deze Oil&Steel Octopussy machine is een compacte alleskunner. De naam spinhoogwerker komt volledig tot zijn recht. De hele machine is ingeklapt maar 0,88 meter breed en 4,1 meter lang. Uitgevouwen heeft machine een werkhoogte van 14 meter en een reikwijdte van 6,4 meter (bij een belading van 120 kg) vanuit het hart van de machine.

De belangrijkste eigenschappen van de 14 meter spinhoogwerker zijn:

  • Compacte opbouw
  • Knikschuifarm constructie
  • Elektrische aandrijving voor binnen
  • Brandstof aandrijving voor buiten
  • Zelfaandrijving (rups)
1/2 dag € 115,00
1 dag € 130,00
2 dagen € 240,00
1 week € 470,00
4 weken € 1 410,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte14.00 m
Reikwijdte bij 120 kg (vanaf hart machine)6.40 m
Reikwijdte bij 200 kg (vanaf hart machine)5.70 m
Eigen gewicht ±1.660 kg
Uitgestempelde breedte2.80 m
Platformafmeting0.77 x 0.61 m
AandrijvingBenzine, 230V
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie

Max. werkhoogte14.00 m
Reikwijdte bij 120 kg (vanaf hart machine)6.40 m
Reikwijdte bij 200 kg (vanaf hart machine)5.70 m
Eigen gewicht ±1.660 kg
Uitgestempelde breedte2.80 m
Platformafmeting0.77 x 0.61 m
AandrijvingBenzine, 230V
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte12.00 m
Hefvermogen12.00 m - 200 kg / 14.00 m - 120 kg
Transporthoogte2.00 m
Transportlengte4.12 m
Transportbreedte0.88 m
MerkOil & Steel Octopussy 14-12 Twin
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ±2.400 kg

1/2 dag € 115,00
1 dag € 130,00
2 dagen € 240,00
1 week € 470,00
4 weken € 1 410,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

 

Speciale aanhangwagen voor transport
Voor het transport van deze spinhoogwerker hebben wij een speciale aanhangwagen. U kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we u in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen dient u te beschikken over een rijbewijs B/E.

Bezorging op locatie
We kunnen de spinhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we u de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat u onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, u heeft een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we u we graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor uw prijs.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer u een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor u regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

U ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, Zeist en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.