40 meter Spinhoogwerker BI-ENERGY (diesel + accu)

Een machine met groot werkbereik, een compact afstempelingsgebied en bovendien een hybride aandrijving. Alle mogelijkheden die een spinhoogwerker biedt, maar dan met een enorm werkbereik en de mogelijkheid om emissievrij op hoogte te werken. De maximale werkhoogte is 40,2 meter en het zijdelings bereik 17,5 meter. De rupsaandrijving en compacte opbouw zorgen ervoor dat de 40 meter hybride spinhoogwerker vrijwel overal ingezet kan worden.

Verantwoord werken op grote hoogte

Door het Lithium accupakket is het mogelijk om emissievrij met de machine te werken. Bijvoorbeeld in gesloten ruimten of gebieden waar eisen gelden op het gebied van emissies. De machine heeft een programma voor smal afstempelen. De werkhoogte is dan nog altijd 35 meter en het zijdelings bereik bijna 11 meter.

De belangrijkste eigenschappen van de 40 meter hybride spinhoogwerker zijn:

  • Groot werkbereik
  • Variabel stabiliteitsbereik
  • Zowel elektrische als dieselmotor aandrijving
  • 300 kg hefcapaciteit in de werkbak
  • Go-home functie

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 850,00
1 dag € 910,00
2 dagen € 1.800,00
1 (werk)week € 3.570,00
4 (werk)weken € 11.400,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 40,20 m
Reikwijdte bij 230 kg (vanaf hart machine) 17.50 m
Reikwijdte bij 300 kg (vanaf hart machine) 16.50 m
Eigen gewicht ± 9.000 kg
Afstempelbreedte 6.30 m
Afstempelbreedte (zijkant werkbereik) 5.40 m
Afstempelbreedte (voorkant werkbereik) 4.60 m
Platformafmeting 2.00 x 0.70 m
Aandrijving Accu, Diesel
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 38.20 m
Knikhoogte 21.00 m
Hefvermogen 300-230 kg
Transporthoogte 2.00 m
Transportlengte 7.55 m
Transportlengte (zonder werkbak) 6.90 m
Transportbreedte 2.10 m
Transportbreedte (zonder werkbak) 1.30 m
Merk Hinowa Lightlift 40.18 Performance Bi-Energy
Afstandsbediening JA
Afneembare werkbak JA
Automatische afstempeling JA
Non-marking rupsen JA
Variabele afstempeling JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 850,00
1 dag € 910,00
2 dagen € 1.800,00
1 (werk)week € 3.570,00
4 (werk)weken € 11.400,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de spinhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.