0318 - 511 302

15 meter Spinhoogwerker LITHIUM (accu)

Geen lawaai, geen uitstoot, de ideale machine om inpandig, in dichtbewoonde gebieden of in uitstootarme omgevingen in te zetten. Deze 15 meter spinhoogwerker is voorzien van een krachtig Lithium accupakket en werkt daarom volledig elektrisch. Zowel binnen als buiten inzetbaar, de non-marking rupsbanden laten op uw vloer geen sporen achter.

Compact met een groot bereik

De 15 meter Lithium hoogwerker heeft transportafmetingen van 3,41×0,81×2 meter (lxbxh en met gedemonteerde werkbak). Toch heeft de machine een werkhoogte van 15,4 meter en een reikwijdte van 6,6 meter uit het hart van de machine. Ruim voldoende voor de meeste klussen.

De belangrijkste eigenschappen van de 15 meter Lithium spinhoogwerker zijn:

 • Emissievrij
 • Lange accuduur
 • Non-marking rupsen
 • Automatische afstempeling
 • Compacte opbouw

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 165,00
1 dag € 190,00
2 dagen € 350,00
1 (werk)week € 700,00
4 (werk)weken € 2.240,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 15.40 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 6.60 m
Eigen gewicht ± 2.000 kg
Afstempelbreedte 3.50 m
Platformafmeting 1.30 x 0.60 m
Aandrijving Accu, 230V
Levering Zowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte 13.40 m
Knikhoogte 7.00 m
Hefvermogen max 230 kg
Transporthoogte 2.00 m
Transportlengte 4.03 m
Transportlengte (zonder werkbak) 3.41 m
Transportbreedte 1.50 m
Transportbreedte (zonder werkbak) 0.81 m
Merk Hinowa Lightlift 15.70 Performance LITHIUM
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ± 2.900 kg
Afstandsbediening JA
Afneembare werkbak JA
Automatische afstempeling JA
Non-marking rupsen JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 165,00
1 dag € 190,00
2 dagen € 350,00
1 (werk)week € 700,00
4 (werk)weken € 2.240,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Speciale aanhangwagen voor transport
Voor het transport van deze spinhoogwerker hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de spinhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

15 meter accu spinhoogwerker huren

Spinhoogwerkers kenmerken zich door het grote werkbereik en een compacte opbouw. We hebben machines met werkhoogten van 11 tot zelfs 40 meter.  Uiteraard neemt met het bereik de afmeting van de machine toe, maar allen zijn ze zo compact mogelijk gemaakt. Daardoor kunnen de machine eenvoudig inpandig of in besloten locaties (zoals tuinen) worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden in kerken, scholen of andere grote gebouwen. Door de rupsaandrijving met non-marking rupsen, kan je zowel binnen als buiten, op betonvloeren of in omgewoelde grond rijden. Kortom, de meest allround hoogwerker in ons assortiment.

Spinhoogwerkers voor emissievrije projecten

Een deel van onze spinhoogwerkers zijn volledig elektrisch. Dit is een waardevolle toevoeging wanneer  er op een project eisen gesteld worden aan de emissies. Denk aan ‘groene’ projecten of eisen zoals Breeam bij een bouwproject. Bovendien zijn er steeds meer overheidsinstanties waar het werk indien mogelijk emissievrij moet worden uitgevoerd. Met een volledig elektrische hoogwerker op accu bent u welkom op al deze projecten.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van spinhoogwerkers?

• Compacte opbouw
• Knikschuifarm constructie
• Elektrische aandrijving voor binnen
• Brandstof aandrijving voor buiten
 Optioneel ook volledig elektrische spinhoogwerkers
• Zelfaandrijving met rupsbanden
• Verschilt per type: automatische afstempeling

Welke soorten spinhoogwerkers heeft Jekuntmijhuren?

Het aanbod spinhoogwerkers van Jekuntmijhuren bestaat uit diverse topmerken, zoals Hinowa, Teupen en Oil&Steel. Wij kopen alleen in bij kwalitatief uitstekende merken die robuuste, solide machines leveren. Daarnaast zorgen onze vakbekwame monteurs samen met onze keurmeester altijd voor een uitstekend onderhoud van onze machines. Ga direct naar ons spinrups hoogwerker aanbod:

Weet je niet zeker welke van deze machines je het beste voor jouw klus of project kunt gebruiken? Leg aan ons voor wat je precies verwacht van de spinrups, en wij geven je graag persoonlijk en passend advies!

Hoe huur ik een spinhoogwerker?

Een spinhoogwerker online reserveren kan volgens het stappenplan hieronder:

 • Klik allereerst op het type spinhoogwerker van jouw keuze. Je krijgt dan een overzicht van alle eigenschappen en technische specificaties van de hoogwerker, en een overzicht van de huurprijzen.
 • Klik vervolgens op ‘online reserveren’.
  Je krijgt een reserveringsvenster te zien.
 • Druk dan op ‘Start’.
  Je ziet nu een kalender waarin je de gewenste startdatum van uw reservering kunt invoeren.
 • Druk op ‘volgende stap’, kies de tijd.
 • Kies vervolgens ‘volgende stap’ en kies de einddatum en eindtijd van de reservering van je spinhoogwerker.
 • Kies daarna de accessoires die je hierbij wilt huren.
 • Geef aan of je ook een aanhanger bij wilt huren voor het vervoer van de spinhoogwerker.
 • Vul je contactgegevens in en druk op ‘verzenden’.

Bij Jekuntmijhuren hebben we flexibele huurtermijnen, dus kun je altijd contact opnemen als je de hoogwerker spin huren wat langer wilt duurt dan je oorspronkelijk heeft aangegeven.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.