0318 - 511 302

Plateauwagen met volume huif

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen en heb je veel spullen om te vervoeren? Of ben je op zoek naar een aanhangwagen waarmee je je auto gesloten kan transporteren? Dan is de plateauwagen met volumehuif zeker geschikt voor jou.

Lage instap

Onze plateauwagen met volumehuif heeft een lage instap. Hierdoor kun je gemakkelijk uw spullen in- en uitladen.

Grote laadruimte

De tandemasser is erg ruim en heeft een afmeting van 505x200x210 cm. Het totaalgewicht van de tandemasser met volumehuif is 3000 kg en je kunt tot maar liefst 2100 kg in de tandemasser laden. De tandemasser heeft een inhoud van 21m3.

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 55,00
1 dag € 70,00
2 dagen € 130,00
1 (werk)week € 260,00
4 (werk)weken € 780,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Afmeting (binnenmaat) 505 x 200 x 210 cm
Totaalgewicht 3.000 kg
Laadvermogen 2.100 kg
Inhoud 21 m3
Rijbewijs BE
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 55,00
1 dag € 70,00
2 dagen € 130,00
1 (werk)week € 260,00
4 (werk)weken € 780,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een aanhanger met huif slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze aanhangwagens per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een aanhangwagen voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Aanhangwagen met volumehuif

Wij verhuren de perfecte aanhangwagen voor jouw transport. Een huifaanhangwagen is ideaal voor het vervoer van spullen die niet nat mogen worden en of die je niet blootgesteld wilt hebben aan rijwind, insecten enzovoorts. Deze huifaanhangwagen is ruim 5 meter lang, en heeft een lage instap. Kijk voor alle modellen op onze pagina van aanhangwagens met huif.

Iedere klus vraagt om een specifieke aanhanger. Gelukkig kun je alle soorten aanhangers bij ons huren. Wil je goederen een nachtje buiten laten staan in de aanhanger? Dan is een gesloten aanhanger voor u de beste oplossing. Wil je meer aandacht voor je bedrijf of product? Voor promotionele doeleinden kun je onze spandoek aanhangwagens huren. Voor particulieren bieden we vier types bagagewagens voor vakanties aan. Je leest het, voor elke klus de juiste aanhangwagen.

Zeker een aanhangwagen huren…

Als je op pad bent met een van onze aanhangers, hoef je je geen zorgen te maken over het materieel, dat onderhouden we zelf in onze eigen werkplaats. Dat is wel zo prettig. Zeker een aanhangwagen huren noemen wij dat…

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan hoogwerkers en aanhangwagens.

Jekuntmijhuren: bekend in de regio Midden-Nederland

Jekuntmijhuren verhuurt al meer dan 15 jaar aanhangwagens in de hele regio Midden-Nederland. Zo hebben klanten van ons projecten in de directe omgeving van Veenendaal, zoals in Barneveld, Ede of Lunteren, maar ook in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn en Kesteren. Wat verder weg bevinden zich ook klanten in Nijmegen, Soest, Zeist, Hilversum, Tiel, Gorinchem en zelfs Duiven.

HAPERT aanhangwagens

Al onze verhuur aanhangwagens zijn van het merk HAPERT. HAPERT staat bekend als een goed, kwalitatief en betrouwbaar merk. Wij kiezen bewust voor dit merk, vanwege zijn veiligheid en zijn optimale wegligging. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je veilig en zonder zorgen jouw goederen kunt vervoeren. HAPERT denkt zorgvuldig na over het ontwerp en het materiaal van haar aanhangers, waardoor ze lang mee gaan. Wij vertrouwen op aanhangwagens van HAPERT, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit aanhanger voor een scherpe huurprijs.