18 meter Aanhanger Verhuislift

Een aanhanger verhuislift is de ideale machine om te gebruiken tijdens een verhuizing. Sinds wij deze in onze assortiment hebben, krijgen we alleen maar positieve reacties van klanten. De verhuisliften van het gerenommeerde merk Paus zijn veelzijdig inzetbaar. Naast verhuizingen worden de liften ook gebruik door bijvoorbeeld schilders, dakdekkers en andere mensen die op daken werken.

Bovenverdieping gemakkelijk verhuizen

Onze 18 meter aanhanger verhuislift is de ideale lift om een bovenverdieping te verhuizen. Niet alleen is de maximale werkhoogte 19 meter, ook is het plateau uit te klappen tot een afmeting van 1,55 bij 2,02 meter. En dat met een hefvermogen van 200 kg. Daarmee kunnen de meest uiteenlopende spullen van en naar een bovenverdieping worden verplaatst.

De belangrijkste eigenschappen van de 18 meter aanhanger verhuislift zijn:

  • Compact
  • Ongeremd
  • Met geldig Nederlands B-rijbewijs te vervoeren
  • Elektromotor 230V
  • MINIMALE WERKHOOGTE 4 METER

Witte kentekenplaat zelf meenemen

1/2 dag € 90,00
1 dag € 105,00
2 dagen € 185,00
1 week € 330,00
4 weken € 990,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Max. werkhoogte19.00 m
RijbewijsB
Aandrijving230V
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte4.00 - 18.00 m
Hefvermogen200 kg
Eigen gewicht ±750 kg
Draaikrans (eindloos draaibaar)360º
Meubel plateau afmeting (dicht)0.76 x 1.08 x 0.47 m
Meubel plateau afmeting (open)1.55 x 2.02 m
Uitgestempelde breedte2.15 m
Transporthoogte2.14 m
Transportlengte5.30 m
Transportbreedte1.40 m
MerkPaus 18 WH Easy
Transporthoogte (bak uitgeklapt)1.80 m

1/2 dag € 90,00
1 dag € 105,00
2 dagen € 185,00
1 week € 330,00
4 weken € 990,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Bezorging op locatie
We kunnen de verhuislift ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een verhuislift slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze verhuisliften per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een verhuislift voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 500,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de verhuislift op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste verhuislift!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Handige hulp bij verhuizen

Onze verhuislift is een méér dan een handige hulp bij verhuizen. Je kunt de bak niet alleen volstapelen met spullen, maar ook uitvouwen tot een meubel plateau zodat je er makkelijk een kast of bank op kunt plaatsen. Het hefvermogen is 200 kilo.

Verhuizen in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem

Wij zijn met onze verhuislift vooral actief in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem. Echter, je kunt onze verhuisliften overal in Nederland tegenkomen want ook professionals huren onze liften voor klussen door heel Nederland. Ook handig bij verhuizen zijn onze aanhangwagens met huif. Deze aanhangwagens hebben we ook in grote formaten!