18 meter Aanhanger Knikschuifarm Hoogwerker

Een aanhanger hoogwerker is één van onze meest flexibele hoogwerkers. Door de knikschuifarm constructie is de machine compact in gebruik. Omdat de hoogwerker als aanhanger is uitgevoerd kan de machine eenvoudig op meerdere locaties per dag worden gebruikt. Met het juiste trekkende voertuig ben je als klant niet afhankelijk van het bezorgen en ophalen van de machine.

Ideaal voor zowel binnen als buiten

Deze Omme 1830 EBZX is een 18 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker. Deze machine is mooi voorbeeld van een flexibele hoogwerker. Eenvoudig van locatie naar locatie te rijden, maar wel werkhoogte van 18,3 meter. Het hefvermogen is 200 kg bij een reikwijdte van 10,1 meter buiten het hart van de hoogwerker.

De belangrijkste eigenschappen van de 18 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Compacte transportstand
  • Eigen wielaandrijving
  • Knikschuifarm constructie
  • Elektrisch of brandstof aangedreven
  • Geldig Nederlands rijbewijs BE verplicht
  • Transport naar locatie mogelijk!

1/2 dag € 155,00
1 dag € 170,00
2 dagen € 320,00
1 week € 615,00
4 weken € 1.845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Max. werkhoogte18.30 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)10.10 m
Eigen gewicht ±2.550 kg
Uitgestempelde breedte4.40 m
Platformafmeting1.25x0.80 m
RijbewijsBE
AandrijvingAccu, Benzine
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte16.30 m
Hefvermogen200 kg
Transporthoogte2.01 m
Transportlengte6.75 m
Transportbreedte1.62 m
MerkOmme 1830 EBZX

1/2 dag € 155,00
1 dag € 170,00
2 dagen € 320,00
1 week € 615,00
4 weken € 1.845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 500,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.