18 meter Aanhanger Knikschuifarm Hoogwerker

Een aanhanger hoogwerker is één van onze meest flexibele hoogwerkers. Door de knikschuifarm constructie is de machine compact in gebruik. Omdat de hoogwerker als aanhanger is uitgevoerd kan de machine eenvoudig op meerdere locaties per dag worden gebruikt. Met het juiste trekkende voertuig ben je als klant niet afhankelijk van het bezorgen en ophalen van de machine.

Ideaal voor zowel binnen als buiten

Deze Omme 1830 EBZX is een 18 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker. Deze machine is mooi voorbeeld van een flexibele hoogwerker. Eenvoudig van locatie naar locatie te rijden, maar wel werkhoogte van 18,3 meter. Het hefvermogen is 200 kg bij een reikwijdte van 10,1 meter buiten het hart van de hoogwerker.

De belangrijkste eigenschappen van de 18 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Compacte transportstand
  • Eigen wielaandrijving
  • Knikschuifarm constructie
  • Elektrisch of brandstof aangedreven
  • Geldig Nederlands rijbewijs BE verplicht

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 165,00
1 dag € 190,00
2 dagen € 350,00
1 (werk)week € 675,00
4 (werk)weken € 2.160,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 18.30 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 10.10 m
Eigen gewicht ± 2.550 kg
Afstempelbreedte 4.40 m
Platformafmeting 1.25x0.80 m
Rijbewijs BE
Aandrijving Accu, Benzine
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)
Vloerhoogte 16.30 m
Knikhoogte 6.00 m
Hefvermogen 200 kg
Transporthoogte 2.01 m
Transportlengte 6.75 m
Transportbreedte 1.62 m
Merk Omme 1830 EBZX
Automatische afstempeling JA
Zelfaandrijving JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 165,00
1 dag € 190,00
2 dagen € 350,00
1 (werk)week € 675,00
4 (werk)weken € 2.160,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Aanhangerhoogwerker voor snel werk

Een aanhangerhoogwerker kun je huren wanneer je snel moet schakelen in je planning. Met de hoogwerker op een aanhangwagen heb je deze altijd beschikbaar, ongeacht het project waar je heen gaat. Je koppelt de machine achter je auto en je rijdt vervolgens naar de klus. Wil je op meerdere projecten aan het werk, dan is het ideaal dat je niet van transport afhankelijk bent. Controleer wel altijd eerst even of de 2.050 kg die deze machine weegt, door jouw auto of bus getrokken mag worden. Deze hoogwerker op aanhangwagen weegt 2.550 kg en vraagt dus om een stevig trekkend voortuig. Als je de machine niet helemaal op de juiste plaats kan zetten, hoef je niet te gaan duwen en trekken. De aanhangerhoogwerker heeft namelijk een elektrische aandrijving waarmee je deze zelf kan manoeuvreren zonder moe te worden. De machine heeft een elektrische aandrijving op accu zodat je ook een bepaalde tijd emissievrij kunt draaien.

De voordelen van een hoogwerker op een aanhangwagen

Je kiest een aanhangwagen hoogwerker omdat deze je de volgende voordelen biedt:

  • De machine is compact en eenvoudig op te stellen
  • Je bent flexibel in je werk omdat je niet afhankelijk van transport bent
  • Klus in het buitenland is voordeliger als je een eigen hoogwerker mee kan nemen
  • Door de knikschuifarm constructie heb je minder last van de mast
  • Elektrische aandrijving voor het precisie manoeuvreren

Aanhangerhoogwerker huren?

De aanhanger hoogwerker huren doe je door online te reserveren, maar je kunt ons ook bellen en e-mailen. We plannen de machine in op de door jouw gewenste datum. Als de machine daadwerkelijk beschikbaar is, dan ontvang je een bevestiging van de reservering. Is er geen machine van dit type beschikbaar, dan nemen we contact op om een alternatief voor je te organiseren. Op de afgesproken datum zorgen wij dat de hoogwerker klaar staat en je direct naar de klus kunt rijden. Indien je wilt krijg je van één van onze medewerkers instructies over het vervoeren, opstellen, bedienen en inklappen van de machine.

Andere veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Aanhanger hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Als je wilt kunnen we de hoogwerker ook voor je op de gewenste locatie brengen en opstellen. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.