18 meter Aanhanger Knikschuifarm Hoogwerker

Een aanhanger hoogwerker is één van onze meest flexibele hoogwerkers. Door de knikschuifarm constructie is de machine compact in gebruik. Omdat de hoogwerker als aanhanger is uitgevoerd kan de machine eenvoudig op meerdere locaties per dag worden gebruikt. Met het juiste trekkende voertuig ben je als klant niet afhankelijk van het bezorgen en ophalen de machine.

Ideaal voor zowel binnen als buiten

Deze Omme 1830 EBZX is een 18 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker. Deze machine is mooi voorbeeld van een flexibele hoogwerker. Eenvoudig van locatie naar locatie te rijden, maar wel werkhoogte van 18,3 meter. Het hefvermogen is 200 kg bij een reikwijdte van 10,1 meter buiten het hart van de hoogwerker.

De belangrijkste eigenschappen van de 18 meter aanhanger knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Compacte transportstand
  • Eigen wielaandrijving
  • Knikschuifarm constructie
  • Elektrisch of brandstof aangedreven
  • Rijbewijs BE verplicht
1/2 dag € 155,00
1 dag € 170,00
2 dagen € 320,00
1 week € 615,00
4 weken € 1 845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte18.30 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)10.10 m
Eigen gewicht ±2.550 kg
Uitgestempelde breedte4.40 m
Platformafmeting1.25x0.80 m
RijbewijsBE
AandrijvingAccu, Benzine
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie

Max. werkhoogte18.30 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)10.10 m
Eigen gewicht ±2.550 kg
Uitgestempelde breedte4.40 m
Platformafmeting1.25x0.80 m
RijbewijsBE
AandrijvingAccu, Benzine
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte16.30 m
Hefvermogen200 kg
Transporthoogte2.01 m
Transportlengte6.75 m
Transportbreedte1.62 m
MerkOmme 1830 EBZX

1/2 dag € 155,00
1 dag € 170,00
2 dagen € 320,00
1 week € 615,00
4 weken € 1 845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker dient u te beschikken over een rijbewijs B/E.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we u de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat u onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, u heeft een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we u we graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor uw prijs.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer u een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor u regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

U ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, Zeist en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.