25 meter Aanhanger Telescoop Hoogwerker

Deze aanhanger telescoop hoogwerker is zeer bijzonder vanwege de enorme werkhoogte van 25 meter. Er zijn maar weinig hoogwerkers te huur in Nederland die deze werkhoogte kunnen bereiken. De telescooparm van 25 meter en de roterende werkbak maken het mogelijk om ook op moeilijk bereikbare plekken te komen. De telescoop hoogwerker is eenvoudig als aanhanger te vervoeren, zodat er gemakkelijk op verschillende locaties gewerkt kan worden. Belangrijke kenmerken van de aanhanger telescoop hoogwerker:

  • Zelfaandrijving (dus makkelijk manoeuvreren)
  • Automatische afstempeling
  • Accu / Diesel
  • Alles is vanuit de werkbak te bedienen
  • Transport naar locatie mogelijk!

Belangrijk is dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands BE Rijbewijs voor het huren van deze aanhanger hoogwerker van 25 meter.

1/2 dag € 235,00
1 dag € 260,00
2 dagen € 495,00
1 (werk)week € 940,00
4 (werk)weken € 3.000,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte25.10 m
Reikwijdte bij 80 kg (vanaf hart machine)12.60 m
Eigen gewicht ±3.400 kg
Uitgestempelde breedte4.40 m
Platformafmeting1.25 x 0.80 m
RijbewijsBE
AandrijvingAccu, Diesel
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte23.10 m
Hefvermogen200 - 80 kg
Transporthoogte2.10 m
Transportlengte8.40 m
Transportbreedte1.70 m
MerkOmme 2500 EBD
Reikwijdte bij 80 kg. (vanaf hart machine)12.60 m
Reikwijdte bij 200 kg. (vanaf hart machine)10.70 m
Automatische afstempelingJA
ZelfaandrijvingJA

1/2 dag € 235,00
1 dag € 260,00
2 dagen € 495,00
1 (werk)week € 940,00
4 (werk)weken € 3.000,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ideale hoogwerker voor vastgoed onderhoud

De extreem lange hoogwerker van 25 meter is zeer geschikt voor vastgoed onderhoud. Vanwege het grote bereik van de telescooparm is gevelreiniging en schilderwerk gemakkelijk uit te voeren op plekken die met een ‘gewone’ hoogwerker niet zijn te bereiken. Vanaf het hart van de machine heeft de aanhangerhoogwerker een reikwijdte van 12,6 meter bij een gewicht van 80 kg. in de werkbak. De werkbak zelf heeft een platformafmeting van 1,25 bij 0,80 meter en kan maximaal twee personen dragen (max. 200 kg.).

Belangrijke eigenschappen van de hoogwerker

Deze nieuwe 25 meter hoge aanhanger hoogwerker is een goede aanvulling op ons bestaande assortiment. Het model is bi-energie aangedreven door middel van een drie cilinder watergekoelde diesel én een accupakket van 24 volt inclusief lader. De hoogwerker heeft daarnaast een roterende werkbak, een 220 volts aansluiting voor gereedschap en flitslichten op de stempels. Vanuit de korf is de hoogwerker ongestempeld te verplaatsen en kan hij automatisch op en afgestempeld worden.

Deze aanhanger hoogwerker is al te huren voor een bedrag van 235,- per dag (excl. 21% BTW). Tegen betaling kunnen we de aanhanger zelf bij u op locatie komen brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze hoogwerker.

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.