25 meter Aanhanger Telescoop Hoogwerker

Deze aanhanger telescoop hoogwerker is zeer bijzonder vanwege de enorme werkhoogte van 25 meter. Er zijn maar weinig hoogwerkers te huur in Nederland die deze werkhoogte kunnen bereiken. De telescooparm van 25 meter en de roterende werkbak maken het mogelijk om ook op moeilijk bereikbare plekken te komen. De telescoop hoogwerker is eenvoudig als aanhanger te vervoeren, zodat er gemakkelijk op verschillende locaties gewerkt kan worden. Belangrijke kenmerken van de aanhanger telescoop hoogwerker:

  • Zelfaandrijving (dus makkelijk manoeuvreren)
  • Automatische afstempeling
  • Accu / Diesel
  • Alles is vanuit de werkbak te bedienen
  • Transport naar locatie mogelijk!

Belangrijk is dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands BE Rijbewijs voor het huren van deze aanhanger hoogwerker van 25 meter.

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 235,00
1 dag € 260,00
2 dagen € 495,00
1 (werk)week € 940,00
4 (werk)weken € 3.000,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 25.10 m
Reikwijdte bij 80 kg (vanaf hart machine) 12.60 m
Reikwijdte bij 200 kg (vanaf hart machine) 10.70 m
Eigen gewicht ± 3.400 kg
Afstempelbreedte 4.40 m
Platformafmeting 1.25 x 0.80 m
Rijbewijs BE
Aandrijving Accu, Diesel
Levering Zowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte 23.10 m
Hefvermogen 200 - 80 kg
Transporthoogte 2.10 m
Transportlengte 8.40 m
Transportbreedte 1.70 m
Merk Omme 2500 EBD
Reikwijdte bij 80 kg. (vanaf hart machine) 12.60 m
Reikwijdte bij 200 kg. (vanaf hart machine) 10.70 m
Automatische afstempeling JA
Zelfaandrijving JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 235,00
1 dag € 260,00
2 dagen € 495,00
1 (werk)week € 940,00
4 (werk)weken € 3.000,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Wil je de hoogwerker op locatie laten bezorgen? Geef dit aan bij je reservering. De prijs van het transport is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ideale hoogwerker voor vastgoed onderhoud

De extreem lange hoogwerker van 25 meter is zeer geschikt voor vastgoed onderhoud. Vanwege het grote bereik van de telescooparm is gevelreiniging en schilderwerk gemakkelijk uit te voeren op plekken die met een ‘gewone’ hoogwerker niet zijn te bereiken. Vanaf het hart van de machine heeft de aanhangerhoogwerker een reikwijdte van 12,6 meter bij een gewicht van 80 kg. in de werkbak. De werkbak zelf heeft een platformafmeting van 1,25 bij 0,80 meter en kan maximaal twee personen dragen (max. 200 kg.).

Belangrijke eigenschappen van de hoogwerker

Deze nieuwe 25 meter hoge aanhanger hoogwerker is een goede aanvulling op ons bestaande assortiment. Het model is bi-energie aangedreven door middel van een drie cilinder watergekoelde diesel én een accupakket van 24 volt inclusief lader. De hoogwerker heeft daarnaast een roterende werkbak, een 220 volts aansluiting voor gereedschap en flitslichten op de stempels. Vanuit de korf is de hoogwerker ongestempeld te verplaatsen en kan hij automatisch op en afgestempeld worden.

Deze aanhanger hoogwerker is al te huren voor een bedrag van 235,- per dag (excl. 21% BTW). Tegen betaling kunnen we de aanhanger zelf bij u op locatie komen brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze hoogwerker.