0318 - 511 302

25 meter Aanhanger Telescoop Hoogwerker

Deze aanhanger telescoop hoogwerker is zeer bijzonder vanwege de enorme werkhoogte van 25 meter. Er zijn maar weinig hoogwerkers te huur in Nederland die deze werkhoogte kunnen bereiken. De telescooparm van 25 meter en de roterende werkbak maken het mogelijk om ook op moeilijk bereikbare plekken te komen. De telescoop hoogwerker is eenvoudig als aanhanger te vervoeren, zodat er gemakkelijk op verschillende locaties gewerkt kan worden. Belangrijke kenmerken van de aanhanger telescoop hoogwerker:

  • Zelfaandrijving (dus makkelijk manoeuvreren)
  • Automatische afstempeling
  • Accu / Diesel
  • Alles is vanuit de werkbak te bedienen

Belangrijk is dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands BE Rijbewijs voor het huren van deze aanhanger hoogwerker van 25 meter.

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 235,00
1 dag € 260,00
2 dagen € 495,00
1 (werk)week € 940,00
4 (werk)weken € 3.000,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 25.10 m
Reikwijdte bij 80 kg (vanaf hart machine) 12.60 m
Reikwijdte bij 200 kg (vanaf hart machine) 10.70 m
Eigen gewicht ± 3.400 kg
Afstempelbreedte 4.40 m
Platformafmeting 1.25 x 0.80 m
Rijbewijs BE
Aandrijving Accu, Diesel
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)
Vloerhoogte 23.10 m
Hefvermogen 200 - 80 kg
Transporthoogte 2.10 m
Transportlengte 8.40 m
Transportbreedte 1.70 m
Merk Omme 2500 EBD
Automatische afstempeling JA
Zelfaandrijving JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 235,00
1 dag € 260,00
2 dagen € 495,00
1 (werk)week € 940,00
4 (werk)weken € 3.000,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Voor het gebruik van deze aanhangerhoogwerker heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ideale hoogwerker voor vastgoed onderhoud

De extreem lange hoogwerker van 25 meter is zeer geschikt voor vastgoed onderhoud. Vanwege het grote bereik van de telescooparm is gevelreiniging en schilderwerk gemakkelijk uit te voeren op plekken die met een ‘gewone’ hoogwerker niet zijn te bereiken. Vanaf het hart van de machine heeft de aanhangerhoogwerker een reikwijdte van 12,6 meter bij een gewicht van 80 kg. in de werkbak. De werkbak zelf heeft een platformafmeting van 1,25 bij 0,80 meter en kan maximaal twee personen dragen (max. 200 kg.).

Belangrijke eigenschappen van de hoogwerker

Deze nieuwe 25 meter hoge aanhanger hoogwerker is een goede aanvulling op ons bestaande assortiment. Het model is bi-energie aangedreven door middel van een drie cilinder watergekoelde diesel én een accupakket van 24 volt inclusief lader. De hoogwerker heeft daarnaast een roterende werkbak, een 220 volts aansluiting voor gereedschap en flitslichten op de stempels. Vanuit de korf is de hoogwerker ongestempeld te verplaatsen en kan hij automatisch op en afgestempeld worden.

Deze aanhangerhoogwerker is al te huren voor een bedrag van 235,- per dag (excl. 21% BTW). Tegen betaling kunnen we de aanhanger zelf bij u op locatie komen brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze hoogwerker.

De voordelen van een hoogwerker op een aanhangwagen

Je kiest een aanhangwagen hoogwerker omdat deze je de volgende voordelen biedt:

  • De machine is compact en eenvoudig op te stellen
  • Je bent flexibel in je werk omdat je niet afhankelijk van transport bent
  • Klus in het buitenland is voordeliger als je een eigen hoogwerker mee kan nemen
  • Door de knikschuifarm constructie heb je minder last van de mast
  • Elektrische aandrijving voor het precisie manoeuvreren

Aanhangerhoogwerker huren?

De aanhanger hoogwerker huren doe je door online te reserveren, maar je kunt ons ook bellen en e-mailen. We plannen de machine in op de door jouw gewenste datum. Als de machine daadwerkelijk beschikbaar is, dan ontvang je een bevestiging van de reservering. Is er geen machine van dit type beschikbaar, dan nemen we contact op om een alternatief voor je te organiseren. Op de afgesproken datum zorgen wij dat de hoogwerker klaar staat en je direct naar de klus kunt rijden. Indien je wilt krijg je van één van onze medewerkers instructies over het vervoeren, opstellen, bedienen en inklappen van de machine.

Andere veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Aanhanger hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Als je wilt kunnen we de hoogwerker ook voor je op de gewenste locatie brengen en opstellen. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.