15,5 meter Schaarhoogwerker

Schaarhoogwerkers worden ingezet voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Het schaarmechanisme in combinatie met een stabiele onderwagen zorgen voor stabiel werken op hoogte. Deze elektrische uitvoering is emissieloos en daardoor uitermate geschikt voor het werken in gebouwen. De werkhoogte van 15,5 meter maken de schaarhoogwerker geschikt voor vrijwel iedere bedrijfshal.

Groot platform en hefvermogen

De 15,5 meter schaarhoogwerker heeft een platformafmeting van 4,26 bij 1,78 meter (lengte x breedte). Daarbij is het platform uitschuifbaar tot 6,06 meter. In combinatie met het hefvermogen van 500 kg kan er efficiënt worden gewerkt met meerdere personen en bijbehorend gereedschap en materiaal.

De belangrijkste eigenschappen van de 15,5 meter schaarhoogwerker zijn:

  • Groot platform
  • Groot hefvermogen
  • Elektrisch aangedreven
  • Geringe transportbreedte
  • Transport naar locatie!

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 165,00
1 dag € 175,00
2 dagen € 340,00
1 (werk)week € 640,00
4 (werk)weken € 2.040,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 15.50 m
Eigen gewicht ± 6.880 kg
Platform (ingeschoven) 4.26 m
Platform (uitgeschoven) 6.06 m
Platformbreedte 1.78 m
Aandrijving Accu
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 13.50 m
Hefvermogen 500 kg
Hoogte leuning ingeklapt 2.30 m
Hoogte met leuning 3.02 m
Transportlengte 4.65 m
Transportbreedte 1.85 m
Merk Hollandlift Q135 EL18
Non-marking banden JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 165,00
1 dag € 175,00
2 dagen € 340,00
1 (werk)week € 640,00
4 (werk)weken € 2.040,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

15,5 meter schaarhoogwerker huren

Een schaarhoogwerker is misschien wel de meest bekende uitvoering van een machine waarmee je op hoogte kan werken. De schaarconstructie werkt snel en veilig en zorgt voor een stabiele werkruimte op hoogte. Deze machine bereikt niet alleen grote hoogtes, maar heeft ook nog eens een enorme werkbak. Omdat je op hoogte nog kunt rijden, hoef je niet steeds naar beneden om te kunnen verplaatsen. Dit maakt het erg efficiënt werken als je bijvoorbeeld in een grote bedrijfshal bezig bent. Vanwege het hoge eigen gewicht, komen we de machine op de gewenste locatie afleveren.

Duurzaam en gezond werken

De elektrisch aangedreven machines beschikken over een accu waarmee emissievrij gewerkt kan worden. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en het werkcomfort. Vanwege de configuratie worden schaarhoogwerkers het meest inpandig ingezet. Door het ontbreken van rookgassen en luide motoren is dit vooral erg prettig werken. Steeds vaker gelden er bovendien eisen rondom uitstoot vanwege milieu wetgeving. Dan is een elektrische machine een must.

Veel gehuurde hoogwerkers!

De volgende hoogwerkers zijn de hardstlopende modellen van ons verhuuraanbod:

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.