15,5 meter Schaarhoogwerker

Schaarhoogwerkers worden ingezet voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Het schaarmechanisme in combinatie met een stabiele onderwagen zorgen voor stabiel werken op hoogte. Deze elektrische uitvoering is emissieloos en daardoor uitermate geschikt voor het werken in gebouwen. De werkhoogte van 15,5 meter maken de schaarhoogwerker geschikt voor vrijwel iedere bedrijfshal.

Groot platform en hefvermogen

De 15,5 meter schaarhoogwerker heeft een platformafmeting van 4,26 bij 1,78 meter (lengte x breedte). Daarbij is het platform uitschuifbaar tot 6,06 meter. In combinatie met het hefvermogen van 500 kg kan er efficiënt worden gewerkt met meerdere personen en bijbehorend gereedschap en materiaal.

De belangrijkste eigenschappen van de 15,5 meter schaarhoogwerker zijn:

  • Groot platform
  • Groot hefvermogen
  • Elektrisch aangedreven
  • Geringe transportbreedte
  • Transport naar locatie!

1/2 dag € 150,00
1 dag € 160,00
2 dagen € 310,00
1 week € 580,00
4 weken € 1.740,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Max. werkhoogte15.50 m
Eigen gewicht ±6.880 kg
Platform (ingeschoven)4.26 m
Platform (uitgeschoven)6.06 m
Platformbreedte1.78 m
AandrijvingAccu
LeveringAlleen aflevering op locatie
Vloerhoogte13.50 m
Hefvermogen500 kg
Hoogte leuning ingeklapt2.30 m
Hoogte met leuning3.02 m
Transportlengte4.65 m
Transportbreedte1.85 m
MerkHollandlift Q135 EL18

1/2 dag € 150,00
1 dag € 160,00
2 dagen € 310,00
1 week € 580,00
4 weken € 1.740,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 500,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.