0318 - 511 302

16 meter Schaarhoogwerker

Deze schaarhoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter en een hefvermogen van 350 kg! De ideale machine voor het werken in hoge gebouwen. Vanwege het grote hefvermogen kan er veel gereedschap en materiaal mee omhoog. Het grote platform is ook nog eens 1,22 meter uitschuifbaar. Zo ontstaat er een royale werkplek, ook op grote hoogte.

Elektrische rijmotoren

De wielen worden aangedreven door direct-drive motoren. Er is dus geen hydraulische systeem nodig om te rijden, wat zorgt voor langer werken op één acculading en minder machinegewicht.

De belangrijkste eigenschappen van de 16 meter schaarhoogwerker zijn:

  • Groot hefvermogen
  • Groot platform (uitschuifbaar)
  • Volledige elektrische aandrijving
  • Non-marking banden

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 180,00
1 dag € 195,00
2 dagen € 375,00
1 (werk)week € 700,00
4 (werk)weken € 2.240,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 16.00 m
Werkhoogte (bij gebruik buiten) 8.50 m
Eigen gewicht ± 3.710 kg
Platform (ingeschoven) 2.88 m
Platform (uitgeschoven) 4.10 m
Platformbreedte 1.35 m
Aandrijving Accu
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 14.00 m
Hefvermogen 350 kg
Hoogte leuning ingeklapt 1.99 m
Hoogte met leuning 2.75 m
Transportlengte 3.15 m
Transportbreedte 1.42 m
Merk Genie GS 4655
Non-marking banden JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 180,00
1 dag € 195,00
2 dagen € 375,00
1 (werk)week € 700,00
4 (werk)weken € 2.240,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze schaarhoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

16 meter schaarhoogwerker huren

Een schaarhoogwerker is misschien wel de bekendste uitvoering van een machine waarmee je op hoogte kan werken. De schaarconstructie werkt snel en veilig en zorgt voor een stabiele werkruimte op hoogte. Deze machine bereikt niet alleen grote hoogtes, maar heeft ook nog eens een enorme werkbak. Omdat je op hoogte nog kunt rijden, hoef je niet steeds naar beneden om te kunnen verplaatsen. Dit maakt het erg efficiënt werken als je bijvoorbeeld in een grote bedrijfshal bezig bent. Vanwege het hoge eigen gewicht, komen we de machine op de gewenste locatie afleveren.

Duurzaam en gezond werken

Ondanks de royale afmeting, betreft het nog altijd een elektrische machine met accu waarmee emissievrij gewerkt kan worden. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en het werkcomfort. Vanwege de configuratie worden schaarhoogwerkers het meest inpandig ingezet. Door het ontbreken van rookgassen en luide motoren is dit vooral erg prettig werken. Steeds vaker gelden er bovendien eisen rondom uitstoot vanwege milieu wetgeving. Dan is een elektrische machine een must.

Veel gehuurde hoogwerkers!

De volgende hoogwerkers zijn de meest verhuurde modellen van ons verhuuraanbod:

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.