8 meter Schaarhoogwerker (compact)

Een compacte hoogwerker met een werkhoogte van 8 meter is ideaal voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in gebouwen. Vanwege de elektrische aandrijving is de inzet binnenshuis geen probleem. Ten opzichte van brandstof aangedreven hoogwerkers is dit een groot voordeel.

Compact met veel bereik

De 8 meter Schaarhoogwerker (compact) is maar 83 centimeter breed. Daarom past deze machine makkelijk door vrijwel alle deuren. De lengte van 1,82 meter zorgt ervoor dat je eenvoudig een kamer binnen kunt draaien. De hoogte is in te korten naar 1,74 meter, zodat de hoogwerker tot diep in een gebouw gebruikt kan worden.

De belangrijkste eigenschappen van de 8 meter Schaarhoogwerker (compact) zijn:

  • Compacte afmetingen
  • Uitschuifbaar platform
  • Zelfaandrijving
  • Elektrisch aangedreven (Accu)
1/2 dag € 55,00
1 dag € 60,00
2 dagen € 100,00
1 week € 170,00
4 weken € 510,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte7.80 m
Eigen gewicht ±1.512 kg
Platform (ingeschoven)1.64 m
Platform (uitgeschoven)2.54 m
Platformbreedte0.74 m
AandrijvingAccu
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie

Max. werkhoogte7.80 m
Eigen gewicht ±1.512 kg
Platform (ingeschoven)1.64 m
Platform (uitgeschoven)2.54 m
Platformbreedte0.74 m
AandrijvingAccu
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte5.80 m
Hefvermogen227 kg
Hoogte leuning ingeklapt1.74 m
Hoogte met leuning2.15 m
Transportlengte1.82 m
Transportbreedte0.83 m
MerkGenie GS 1932
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ±2.150 kg

1/2 dag € 55,00
1 dag € 60,00
2 dagen € 100,00
1 week € 170,00
4 weken € 510,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Speciale aanhangwagen voor transport
Voor het transport van deze schaarhoogwerker hebben wij een speciale aanhangwagen. U kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we u in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen dient u te beschikken over een rijbewijs B/E.

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we u de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat u onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, u heeft een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we u we graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor uw prijs.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, grondverzetmachines en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer u een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor u regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

U ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, Zeist en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.