0318 - 511 302

12 meter Zelfrijdende Accu Knikschuifarm Hoogwerker (binnen/buiten)

Elektrische knikarmhoogwerker Genie Z33/18

De Genie Z33/18 is een elektrische knikarmhoogwerker die uitermate geschikt is voor toepassingen op gevoelige oppervlakken. Hierbij kun je denken aan luchthavens, winkelcentra en theaters.

Door de non-marking-banden is deze knikarmhoogwerker ook ideaal voor gebruik in fabriekshallen. Non-marking-banden laten geen zwarte strepen achter. Deze banden zijn vereist bij bedrijven waar voedsel verwerkt wordt.

De Genie Z33/18 heeft daarnaast een hefvermogen van 200 kg, een werkhoogte van maar liefst 12 meter en een zijdelings bereik van 6,1 meter. Met een eigen gewicht van slechts 3,665 kilo is dit een zeer lichtgewicht knikarmhoogwerker te noemen. De Genie Z33/18 is voorzien van elektrisch aangestuurde rijmotoren, die zorgen voor een zeer krachtige aandrijving en een lange batterijduur

  • Knikschuifarm hoogwerker
  • Zelfaandrijving
  • Geen afstempeling
  • Compact
  • Accu aangedreven
  • Transport naar locatie!

Voor binnen en buiten gebruik

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 130,00
1 dag € 150,00
2 dagen € 250,00
1 (werk)week € 460,00
4 (werk)weken € 1.460,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 12.00 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 6.10 m
Eigen gewicht ± 3.670 kg
Platformafmeting 1.16 x 0.76 m
Aandrijving Accu
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 10.00 m
Knikhoogte 4.00 m
Hefvermogen 200 kg
Transporthoogte 1.99 m
Transportlengte 4.18 m
Transportbreedte 1.53 m
Merk Genie Z33/18
Non-marking banden JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 130,00
1 dag € 150,00
2 dagen € 250,00
1 (werk)week € 460,00
4 (werk)weken € 1.460,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

12 meter elektrische hoogwerker huren

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Emissievrij werken

Steeds meer bedrijven zien zich geconfronteerd met eisen rondom emissie op hun projecten. Dit hoeft v.w.b. werken op hoogte geen beperking of lastige toelatingsprocedure te worden. We hebben namelijk een grote hoeveelheid elektrisch aangedreven hoogwerkers zonder enige vorm van emissie. Dit geldt voor compacte machines, maar ook machines met een groot bereik. Een groot deel ervan is ook gewoon buiten inzetbaar, zodat je aan de strengste milieunormen voldoet terwijl jij je werk op hoogte uitvoert.

Veel gehuurde hoogwerkers

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.