0318 - 511 302

12 meter 4×4 Schaarhoogwerker

Over het algemeen denkt iedereen bij een schaarhoogwerker aan het werken op hoogte binnenshuis. Maar met de diesel schaarhoogwerkers met 4×4 aandrijving uit ons assortiment is  niet alleen buitenshuis te gebruiken, maar ook nog eens op ruw terrein. De machines zijn verrijdbaar op volle werkhoogte. Laat de ondergrond dit niet toe, dan is de machine automatisch af te stempelen.

Ruw terrein specialist

Een hoogwerker is niet alleen binnenshuis nodig. Daarom is de 12 meter 4×4 Sinoboom hoogwerker een goede aanvulling in ons assortiment. Met een werkhoogte van 11,8 meter en een hefvermogen van meer dan 450 kg, kan bijna iedere klus worden geklaard

De belangrijkste eigenschappen van de 12 meter 4×4 schaarhoogwerker zijn:

  • Groot (uitschuifbaar) platform
  • Automatische afstempeling
  • Zelfaandrijving 4×4
  • Sterke dieselmotor
  • Transport naar locatie!

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 135,00
1 dag € 145,00
2 dagen € 235,00
1 (werk)week € 440,00
4 (werk)weken € 1.400,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 11.80 m
Eigen gewicht ± 4.200 kg
Platform (ingeschoven) 2.80 m
Platform (uitgeschoven) 4.35 m
Platformbreedte 1.61 m
Aandrijving Diesel
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 9.80 m
Hefvermogen 450 kg
Hoogte leuning ingeklapt 1.96 m
Hoogte met leuning 2.60 m
Transportlengte 3.85 m
Transportbreedte 1.84 m
Merk Sinoboom 3369 RD 4wd
4wd aandrijving JA
Automatische afstempeling JA
Uitschuifbare werkbak JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 135,00
1 dag € 145,00
2 dagen € 235,00
1 (werk)week € 440,00
4 (werk)weken € 1.400,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Bezorging op locatie
We kunnen de schaarhoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode. Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

12 meter 4×4 schaarhoogwerker huren

Een schaarhoogwerker is misschien wel de bekendste uitvoering van een machine waarmee je op hoogte kan werken. De schaarconstructie werkt snel en veilig en zorgt voor een stabiele werkruimte op hoogte. Deze machine beschikt ook nog eens over een 4×4 aandrijving met afstempeling zodat je ook in uitdagend terrein aan de slag kunt. Ideaal voor het gebruik rondom bedrijfspanden waar geen of nauwelijks verharding aanwezig is.

Efficiënt werken

Deze zware schaarhoogwerker werkt niet alleen erg stabiel, je kunt in vrijwel ieder terrein aan de slag. Om veilig op grote hoogte te kunnen werken beschikt de machine over een automatische afstempeling zodat je waterpas staat voordat de machine omhoog gaat. Wel zo’n veilig idee, want de machine heeft een behoorlijk hefhoogte. Met de grote en uitschuifbare werkbak die een hoge hefcapaciteit heeft, kan alles en iedereen in één keer mee omhoog zodat je efficiënt kunt werken.

Veel gehuurde hoogwerkers!

De volgende hoogwerkers zijn de meest verhuurde modellen van ons verhuuraanbod:

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.