Gazen ladingnet

Sinds 1 Januari 2008 is het verplicht om de lading op open aanhangwagens af te dekken met een ladingnet, om te voorkomen dat de lading (of delen ervan) van de aanhanger af kunnen vallen.

Bijv. bij het vervoeren van tuinafval of losse ladingen die niet met spanbanden vastgezet kunnen worden op een open aanhangwagen

Afmetingen netten: 300 x 160 of 350 x 180 cm (LxB)

Vast tarief: € 5,00 per net

(alleen in combinatie met een gehuurde aanhangwagen)

Er zijn geen tarieven beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Er zijn geen tarieven beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Meer verhuurmateriaal nodig?

Ben je op zoek naar ander huurmaterieel en heb je het niet op onze website kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op om je wensen met ons te bespreken. Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen.