0318 - 511 302

22 meter Trax Telescoop Hoogwerker

Onbegaanbaar terrein is er bijna niet voor de 22 meter rups-telescoophoogwerker. Met de vier rupstracks is de zelfrijdende platformhoogwerker geschikt voor extreem terrein. De werkhoogte van 21,8 meter en de reikwijdte van 17,1 meter staan garant voor het uitvoeren van vrijwel iedere klus. De machine is niet alleen ideaal voor boomverzorgers maar voor iedereen die een klus moet uitvoeren op een terrein waar ‘gewone’ hoogwerkers vast zouden lopen.

Robuust, maar ook wendbaar

De Genie TRAX S65 is niet alleen robuust. Want hoewel de machine ruim 12 ton weegt, zorgen de rupsen voor een lage bodemdruk. Daarnaast is werkbak zwenkbaar gemaakt zodat er nauwkeurig kan worden gewerkt. Het hefvermogen is voldoende voor twee personen en benodigd gereedschap.

De belangrijkste eigenschappen van de 22 meter rups-telescoophoogwerker zijn:

  • Goede terrein vaardigheid
  • Robuuste opstelling in ieder terrein
  • Zwenkbare werkbak
  • Lage bodemdruk

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 350,00
1 dag € 390,00
2 dagen € 615,00
1 (werk)week € 1.130,00
4 (werk)weken € 3.600,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 21.80 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 17.10 m
Eigen gewicht ± 12.500 kg
Platformafmeting 1.83 x 0.76 m
Aandrijving Diesel
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 19.80 m
Hefvermogen 227 kg
Draaibreedte (oversteek ballast) 3.70 m
Transporthoogte 2.79 m
Transportlengte 7.65 - 9.45 m
Transportbreedte 2.62 m
Merk Genie S-65 Trax
4wd aandrijving JA
Generator JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 350,00
1 dag € 390,00
2 dagen € 615,00
1 (werk)week € 1.130,00
4 (werk)weken € 3.600,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen deze trax telescoop hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie.

Bezorging op locatie
We kunnen deze trax telescoop hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

22 meter trax telescoophoogwerker huren

Een telescopische mast werkt stabiel en snel. Maar het is ook nog eens heel intuïtief omdat de bediening voor zichzelf spreekt. Naar voren of achteren is uit- of inschuiven, naar boven of beneden is een kwestie van op- of aftoppen. Het unieke aan deze trax machine is dat deze 4 tracks heeft zodat de machine in praktisch elk terrein kan worden ingezet. Omdat er geen afstempeling nodig is en de machine onder belasting kan rijden, kun je op hoogte grote afstanden afleggen zonder steeds naar beneden te moeten. Het is een kwestie van genoeg en de juiste spullen meenemen en je vermaakt je voorlopig boven prima.

Geen terrein te uitdagend

De vier tracks van deze telescoophoogwerker zorgen ervoor dat de machine in ieder terrein te gebruiken is. Uiteraard voor het rijden en stabiel positioneren in onverhard terrein. Maar de machine kan ook prima (deels) op vloeren of bestrating rijden. Want door deze rupsconfiguratie wordt het gewicht van de machine over grote oppervlakken verdeeld. Dit resulteert in een lage bodemdruk en dus minimale belasting van de ondergrond.

Veel gehuurde hoogwerkers

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.