0318 - 511 302

21 meter Trax Knikschuifarm Hoogwerker

Werk moet soms op moeilijk begaanbare plaatsen worden uitgevoerd, ook op hoogte. Voor deze omstandigheden zijn maar weinig machines geschikt. Daarom verhuren we deze 21 meter knikarm hoogwerker op Trax. De vier rupstracks van deze zelfrijdende hoogwerker zorgen dat er in extreem terrein, efficiënt op hoogte kan worden gewerkt.

Binnendraaier

De Genie Z-62/40 Trax heeft een knikschuifarm constructie met een maximale werkhoogte van 21 meter. Het zijdelingse bereik is bijna 12,5 meter bij een werkbak belasting van max. 227 kg. De machine is een binnendraaier, dus bij het roteren blijft de achterzijde binnen de machinebreedte. Ideaal voor krappe werksituaties.

De belangrijkste eigenschappen van de 21 meter trax knikarm hoogwerker zijn:

  • Compacte draairuimte (binnendraaier)
  • Knikschuifarm constructie
  • Rupsaandrijving
  • 230V generator

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 305,00
1 dag € 330,00
2 dagen € 550,00
1 (werk)week € 1.025,00
4 (werk)weken € 3.280,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 20.87 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 12.42 m
Eigen gewicht ± 12.580 kg
Platformafmeting 1.83 x 0.76 m
Aandrijving Diesel
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 18.87 m
Knikhoogte 8.00 m
Hefvermogen 227 kg
Transporthoogte 2.62 m
Transportlengte 7.60 - 9.25 m
Transportbreedte 2.62 m
Merk Genie Z-62 Trax
4wd aandrijving JA
Binnendraaier JA
Generator JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 305,00
1 dag € 330,00
2 dagen € 550,00
1 (werk)week € 1.025,00
4 (werk)weken € 3.280,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen deze trax telescoop hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

21 meter trax hoogwerker huren

Een knikschuifarm hoogwerker is compact en erg goed geschikt voor het manoeuvreren op bouwterreinen en in gebouwen. Deze ‘ binnendraaier’  heeft boven een compacte bovenwagen die bij roteren altijd binnen de afmetingen van het onderstel blijft. De unieke opbouw zorgt boven voor een goede werkbaarheid in situaties met veel obstakels. De krachtige dieselmotor aangedreven machines staan hun mannetje, niet alleen voor het werken op hoogte, maar ook bij het rijden. Het unieke aan deze trax machine is dat deze 4 tracks heeft zodat de machine in praktisch elk terrein kan worden ingezet. Omdat er geen afstempeling nodig is en de machine onder belasting kan rijden, kun je op hoogte grote afstanden afleggen zonder steeds naar beneden te moeten.

Geen terrein te uitdagend

De vier tracks van deze telescoophoogwerker zorgen ervoor dat de machine in ieder terrein te gebruiken is. Uiteraard voor het rijden en stabiel positioneren in onverhard terrein. Maar de machine kan ook prima (deels) op vloeren of bestrating rijden. Want door deze rupsconfiguratie wordt het gewicht van de machine over grote oppervlakken verdeeld. Dit resulteert in een lage bodemdruk en dus minimale belasting van de ondergrond.

Veel gehuurde hoogwerkers

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.