Auto ambulance Tridemasser (Kantelbaar)

Deze Hapert Indigo HT-3 is een krachtpatser die een auto eenvoudig kan vervoeren. Wanneer een auto onderweg stilstaat met pech is het soms nodig dat deze wordt afgesleept. Maar de kosten voor het vervoer naar een garage kunnen hoog zijn. Bij ons kun je een auto ambulance huren zodat je zelf de gestrande auto op kunt halen.

Een complete aanhangwagen

De auto ambulance tridemasser is een aanhangwagen met een laadvermogen van 2.330 kg. Daarbij zijn de afmetingen van 5 bij 2 meter royaal. Met deze auto ambulance kunnen de meeste personenauto’s dus per aanhangwagen worden vervoerd. Ook lichte bedrijfswagens kunnen worden vervoerd als het gewicht dat toelaat. Door de kantelbare constructie ontstaat er een flauwe oprijhoek zodat een auto eenvoudig op de aanhangwagen kan worden gereden.

De auto ambulance tridemasser (kantelbaar) is uitgevoerd met:

  • Tridemasser
  • Hydraulisch kantelbaar
  • Paraboolvering
  • Aluminium oprijplaten (voor lage autos)
  • Handlier
  • Extra zwaar neuswiel
  • Slot onder de koppeling

GELDIG NEDERLANDS BE-RIJBEWIJS VERPLICHT

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 50,00
1 dag € 65,00
2 dagen € 120,00
1 (werk)week € 240,00
4 (werk)weken € 720,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Afmeting (binnenmaat) 505 x 200 x 9 cm
Totaalgewicht 3.500 kg
Laadvermogen 2.330 kg
Rijbewijs BE
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 50,00
1 dag € 65,00
2 dagen € 120,00
1 (werk)week € 240,00
4 (werk)weken € 720,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een autotransporter slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze aanhangwagens per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een aanhangwagen voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Tridemasser kantelbare  autoambulance

Wij verhuren de perfecte aanhangwagen voor jouw transport. Een autoambulance is onmisbaar voor het vervoer van (bedrijfs-)auto’s die niet zelf kunnen of mogen rijden. Dit model heeft kantelbare laadvloer met afmetingen van ruim 5 meter bij 2 meter. Kijk voor alle modellen op onze pagina autotransporters.

Iedere klus vraagt om een specifieke aanhanger. Gelukkig kun je alle soorten aanhangers bij ons huren. Wil je goederen een nachtje buiten laten staan in de aanhanger? Dan is een gesloten aanhanger voor u de beste oplossing. Wil je meer aandacht voor je bedrijf of product? Voor promotionele doeleinden kun je onze spandoek aanhangwagens huren. Voor particulieren bieden we vier types bagagewagens voor vakanties aan. Je leest het, voor elke klus de juiste aanhangwagen.

Zeker een aanhangwagen huren…

Als je op pad bent met een van onze aanhangers, hoef je je geen zorgen te maken over het materieel, dat onderhouden we zelf in onze eigen werkplaats. Dat is wel zo prettig. Zeker een aanhangwagen huren noemen wij dat…

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan hoogwerkers en aanhangwagens.

Jekuntmijhuren: bekend in de regio Midden-Nederland

Jekuntmijhuren verhuurt al meer dan 15 jaar aanhangwagens in de hele regio Midden-Nederland. Zo hebben klanten van ons projecten in de directe omgeving van Veenendaal, zoals in Barneveld, Ede of Lunteren, maar ook in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn en Kesteren. Wat verder weg bevinden zich ook klanten in Nijmegen, Soest, Zeist, Hilversum, Tiel, Gorinchem en zelfs Duiven.

HAPERT aanhangwagens

Al onze verhuur aanhangwagens zijn van het merk HAPERT. HAPERT staat bekend als een goed, kwalitatief en betrouwbaar merk. Wij kiezen bewust voor dit merk, vanwege zijn veiligheid en zijn optimale wegligging. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je veilig en zonder zorgen jouw goederen kunt vervoeren. HAPERT denkt zorgvuldig na over het ontwerp en het materiaal van haar aanhangers, waardoor ze lang mee gaan. Wij vertrouwen op aanhangwagens van HAPERT, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit aanhanger voor een scherpe huurprijs.