Auto ambulance Tridemasser (Kantelbaar)

Deze Hapert Indigo HT-3 is een krachtpatser die een auto eenvoudig kan vervoeren. Wanneer een auto onderweg stilstaat met pech is het soms nodig dat deze wordt afgesleept. Maar de kosten voor het vervoer naar een garage kunnen hoog zijn. Bij ons kunt u een auto ambulance huren zodat u zelf de gestrande auto op kunt halen.

Een complete aanhangwagen

De auto ambulance tridemasser is een aanhangwagen met een laadvermogen van 2.330 kg. Daarbij zijn de afmetingen van 5 bij 2 meter royaal. Met deze auto ambulance kunnen de meeste personenauto’s dus per aanhangwagen worden vervoerd. Ook lichte bedrijfswagens kunnen worden vervoerd als het gewicht dat toelaat. Door de kantelbare constructie ontstaat er een flauwe oprijhoek zodat een auto eenvoudig op de aanhangwagen kan worden gereden.

De auto ambulance tridemasser (kantelbaar) is uitgevoerd met:

  • Tridemasser
  • Hydraulisch kantelbare (aluminium) vloer
  • Paraboolvering
  • Protect rail (oprijbeveiliging)
  • Doorlopende klep
  • 2,5 meter aluminium oprijplaten (voor lage autos)
  • Handlier
  • Extra zwaar neuswiel
  • Slot onder de koppeling

GELDIG NEDERLANDS BE-RIJBEWIJS VERPLICHT

1/2 dag € 50,00
1 dag € 60,00
2 dagen € 110,00
1 week € 220,00
4 weken € 660,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Beknopte specificaties

Afmeting505 x 200 x 9 cm
Totaalgewicht3.500 kg
Laadvermogen2.330 kg
RijbewijsBE
LeveringAlleen afhalen (bij Cluistra)

Afmeting505 x 200 x 9 cm
Totaalgewicht3.500 kg
Laadvermogen2.330 kg
RijbewijsBE
LeveringAlleen afhalen (bij Cluistra)

1/2 dag € 50,00
1 dag € 60,00
2 dagen € 110,00
1 week € 220,00
4 weken € 660,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Flexibele verhuurperioden
Soms heeft u een aanhangwagen slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat u onze aanhangwagens per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, u heeft een aanhangwagen voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we u we graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor uw prijs.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Voor iedere klus de juiste aanhangwagen

Iedere klus vraagt om een specifieke aanhanger. Gelukkig kunt u alle soorten aanhangers bij ons huren. Wilt u goederen een nachtje buiten laten staan in de aanhanger? Dan is een gesloten aanhanger voor u de beste oplossing. Wilt u meer aandacht voor uw bedrijf of product? Voor promotionele doeleinden kunt u onze spandoek aanhangwagens huren. Voor particulieren bieden we vier types bagagewagens voor vakanties aan. U leest het, voor elke klus de juiste aanhangwagen.

Zeker een aanhangwagen huren…

Wanneer u op pad bent met een van onze aanhangers, hoeft u zich geen zorgen te maken over het materieel, dat onderhouden we zelf in onze eigen werkplaats. Dat is wel zo prettig. Zeker een aanhangwagen huren noemen wij dat…

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.

HAPERT aanhangwagens

Al onze verhuur aanhangwagens zijn van het merk HAPERT. HAPERT staat bekend als een goed, kwalitatief en betrouwbaar merk. Wij kiezen bewust voor dit merk, vanwege zijn veiligheid en zijn optimale wegligging. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u veilig en zonder zorgen uw goederen kunt vervoeren. HAPERT denkt zorgvuldig na over het ontwerp en het materiaal van haar aanhangers, waardoor ze lang mee gaan. Wij vertrouwen op aanhangwagens van HAPERT, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit aanhanger voor een scherpe huurprijs.