17 meter Zelfrijdende (4×4) Knikschuifarm Hoogwerker

Een hoogwerker met een dieselmotor bediende 4×4 aandrijving is prima geschikt voor de meeste buitenlocatie. Daarbij is de machine zelfs nog te verrijden als je niet met de werkbak op de grond staat. De ideale machine voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden of bijvoorbeeld het schoonmaken van bedrijfspanden. Dit zijn slechts enkele praktische voorbeelden.

Zelfrijdende en veelzijdige machine

De 17 meter zelfrijdende knikschuifarm hoogwerker is een veelzijdige machine. De werkhoogte van 17,2 meter en een reikwijdte van 9,6 meter uit het hart van de machine, maken de machine inzetbaar voor veel klussen. Daarbij zorgt de zelfrijdende functie terwijl de machine op hoogte staat, voor veel efficiëntie.

De belangrijkste eigenschappen van de 17 meter zelfrijdende (4×4) knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Geen afstempeling
  • Knikschuifarm constructie
  • Krachtige dieselmotor
  • 4×4 aandrijving
  • Optioneel 230 V generator
1/2 dag € 190,00
1 dag € 205,00
2 dagen € 340,00
1 week € 630,00
4 weken € 1 890,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte17.20 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)9.60 m
Eigen gewicht ±6.350 kg
Platformafmeting1.80 x 0.70 m
AandrijvingDiesel
LeveringAlleen aflevering op locatie

Max. werkhoogte17.20 m
Reikwijdte (vanaf hart machine)9.60 m
Eigen gewicht ±6.350 kg
Platformafmeting1.80 x 0.70 m
AandrijvingDiesel
LeveringAlleen aflevering op locatie
Vloerhoogte15.20 m
Hefvermogen225 kg
Draaibreedte (oversteek ballast)2.90 m
Transporthoogte2.18 m
Transportlengte5.00-6.25 m
Transportbreedte2.25 m
MerkGenie Z51

1/2 dag € 190,00
1 dag € 205,00
2 dagen € 340,00
1 week € 630,00
4 weken € 1 890,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

 

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.