0318 - 511 302

21 meter Zelfrijdende (4×4) Knikschuifarm Hoogwerker

Een diesel knikarmhoogwerker met een 4×4 aandrijving is ideaal voor het gebruik rondom gebouwen. Door de knikschuifarm constructie van deze hoogwerker is afstempelen niet nodig. Dit maakt de machine ook nog eens compact. Al met al is het manoeuvreren in tuinen en parken eenvoudig. Bovendien zorgt de krachtige dieselmotor voor een soepele werking van de hoogwerker.

Paradepaardje onder de hoogwerkers

Onze Nifty HR21 is één van de paradepaardjes van onze verhuurvloot. De werkhoogte van 20,7 meter is groot voor een machine die niet hoeft te worden afgestempeld. Bovendien is de machine verrijdbaar onder belasting. En dat bij een reikwijdte van 12,63 meter. In combinatie met de 4×4 aandrijving is deze hoogwerker geschikt voor iedere klus.

De belangrijkste eigenschappen van de 21 meter zelfrijdende (4×4) knikschuifarm hoogwerker zijn:

  • Geen afstempeling
  • Knikschuifarm constructie
  • Krachtige dieselmotor
  • 4×4 aandrijving
  • Transport naar locatie!

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 245,00
1 dag € 270,00
2 dagen € 450,00
1 (werk)week € 830,00
4 (werk)weken € 2.640,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 20.70 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 12.63 m
Eigen gewicht ± 6.350 kg
Platformafmeting 1.80 x 0.70 m
Aandrijving Diesel
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 18.70 m
Knikhoogte 7.00 m
Hefvermogen 225 kg
Draaibreedte (oversteek ballast) 2.90 m
Transporthoogte 2.15 m
Transportlengte 5.00-6.25 m
Transportbreedte 2.25 m
Merk Nifty HR21
4wd aandrijving JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 245,00
1 dag € 270,00
2 dagen € 450,00
1 (werk)week € 830,00
4 (werk)weken € 2.640,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

21 meter hoogwerker huren

Een knikschuifarm hoogwerker is compact en erg goed geschikt voor het manoeuvreren op bouwterreinen en in gebouwen. De unieke opbouw zorgt boven voor een goede werkbaarheid in situaties met veel obstakels. De krachtige dieselmotor aangedreven machines staan hun mannetje, niet alleen voor het werken op hoogte, maar ook bij het rijden. De machines zijn vervolgens ook nog een gebouwd om te kunnen rijden onder belasting. Dit scheelt enorm veel tijd omdat er minder mastbewegingen noodzakelijk zijn. We bieden deze machines aan in de range van 12 tot wel 21 meter werkhoogte en een zijdelingsbereik van bijna 7 meter tot wel 12,5 meter.

Hoogwerker voor iedere klus

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektricien die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s UtrechtAmersfoortSoestLeusdenNijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere EderveenRhenenAmerongenLunterenBennekom, ScherpenzeelLeersumMaarsbergenWageningenValkenheide, WoudenbergBarneveldLeeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.