Bagagewagen Type 4

– Deksel
– Reservewiel
– Koppelingsslot en dekselslot
– Geldig Nederlands Rijbewijs B vereist

Bij het reserveren van de aanhangwagen rekenen we een aanbetaling van € 50,-.
In geval van annulering van uw reservering worden de aanbetalingskosten niet vergoedt.

1 (werk)week € 111,57
2 (werk)weken € 214,88
3 (werk)weken € 305,79
4 (werk)weken € 355,37

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Afmeting (binnenmaat) 210 x 114 x 48 cm
Totaalgewicht 750 kg
Laadvermogen 605 kg
Inhoud 1.310 l
Rijbewijs B
Levering Alleen afhalen (bij Cluistra)

1 (werk)week € 111,57
2 (werk)weken € 214,88
3 (werk)weken € 305,79
4 (werk)weken € 355,37

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Bij het reserveren van de aanhangwagen rekenen we een aanbetaling van € 50,-.
In geval van annulering van uw reservering worden de aanbetalingskosten niet vergoedt.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Bagagewagen Type 4

Wij verhuren de perfecte aanhangwagen voor jouw transport. Dus ook als je op vakantie gaat en je kunt niet alles in je auto kwijt. Dit model heeft een kantelbare laadvloer met afmetingen van 2,1 x 1,14 x 0,59 meter. Kijk voor alle modellen op onze pagina bagageaanhangwagens.

Iedere klus vraagt om een specifieke aanhanger. Gelukkig kun je alle soorten aanhangers bij ons huren. Wil je goederen een nachtje buiten laten staan in de aanhanger? Dan is een gesloten aanhanger voor u de beste oplossing. Wil je meer aandacht voor je bedrijf of product? Voor promotionele doeleinden kun je onze spandoek aanhangwagens huren. Voor particulieren bieden we vier types bagagewagens voor vakanties aan. Je leest het, voor elke klus de juiste aanhangwagen.

Zeker een aanhangwagen huren…

Als je op pad bent met een van onze aanhangers, hoef je je geen zorgen te maken over het materieel, dat onderhouden we zelf in onze eigen werkplaats. Dat is wel zo prettig. Zeker een aanhangwagen huren noemen wij dat…

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan hoogwerkers en aanhangwagens.

Jekuntmijhuren: bekend in de regio Midden-Nederland

Jekuntmijhuren verhuurt al meer dan 15 jaar aanhangwagens in de hele regio Midden-Nederland. Zo hebben klanten van ons projecten in de directe omgeving van Veenendaal, zoals in Barneveld, Ede of Lunteren, maar ook in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn en Kesteren. Wat verder weg bevinden zich ook klanten in Deventer, Nijmegen, Soest, Zeist, Hilversum, Tiel en zelfs Duiven.