0318 - 511 302

16 meter Zelfrijdende (4×4) Telescoop Hoogwerker met 4 meter Werkbak

Deze JLG 460 SJ XL telescoop hoogwerker is een mooie middenmaat voor het werken op hoogte. Het is een zelfrijdende machine met een 4 meter brede werkbak. De werkhoogte is met 16 meter genoeg voor heel veel voorkomend werk. Door de zelfrijdende machine en draaibare werkbak kan er vooral ook erg efficiënt worden gewerkt. Ten opzicht van zijn grotere broers heeft de machine een relatief laag eigen gewicht van 8.000 kg.

XL platform

Deze 16 meter zelfrijdende (4×4) telescoop hoogwerker is uitgerust met een werkbak van wel 400 bij 80 cm! Ideaal om naast een collega ook nog lange materialen en grote gereedschappen mee te kunnen nemen. Bovendien zorgt het XL platform ervoor dat de machine efficiënter inzetbaar is omdat de machine veel minder vaak verplaatst hoeft te worden. En het is ook nog eens heel veilig als er met lange producten wordt gewerkt.

De belangrijkste eigenschappen van de 16 meter zelfrijdende (4×4) telescoop hoogwerker met 4 meter werkbak zijn:

  • 4 meter werkbak
  • Groot hefvermogen
  • Geen afstempeling
  • 4×4 aandrijving
  • Zelfrijdend

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 240,00
1 dag € 265,00
2 dagen € 440,00
1 (werk)week € 815,00
4 (werk)weken € 2.600,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Max. werkhoogte 16.00 m
Reikwijdte (vanaf hart machine) 12.70 m
Eigen gewicht ± 8.000 kg
Platformafmeting 4.00x0.80 m
Aandrijving Diesel
Levering Alleen aflevering op locatie
Vloerhoogte 14.00 m
Hefvermogen 270 kg
Draaibreedte (oversteek ballast) 3.35 m
Transporthoogte 2.49 m
Transportlengte 8.95-9.70 m
Transportbreedte 2.35 m
Merk JLG 460SJ XL
4wd aandrijving JA
Generator JA

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 240,00
1 dag € 265,00
2 dagen € 440,00
1 (werk)week € 815,00
4 (werk)weken € 2.600,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Excl. transport

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Bezorging op locatie
We kunnen de zelfrijdende hoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

De prijs van het transport van de hoogwerker is afhankelijk van jouw regio. Exact weten? Bel ons even, dan geven we je direct advies over de juiste hoogwerker!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Veel gehuurde hoogwerkers!

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Soest, Leusden, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.