Aanhanger huren in Leersum

Wil je een aanhanger huren in Leersum? Je vindt ons op minder dan 20 minuten afstand van je woonplaats in de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aanhangwagens en kies jouw ideale huur aanhangwagen. Al vanaf een halve dag beschikbaar!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een aanhanger in Leersum huren

Heb je een aanhanger nodig voor jouw klus in Leersum? Je rijdt in nog geen twintig minuten via de Rijksstraatweg in Leersum naar ons verhuurbedrijf. Wij hebben een breed assortiment, waaronder aanhangwagens die wij verhuren aan particulieren en bedrijven. Zowel in het dorp in de Utrechtse Heuvelrug als in andere plaatsen in midden-Nederland. Wil je als inwoner van Leersum een aanhanger huren, dan is het slim om rekening te houden met een aantal zaken.

  • Geldig Nederlands rijbewijs;
  • Trekkracht van je auto;
  • Regels rondom kentekenplaat.

Een aanhanger is ideaal wanneer je net in Leersum bent komen wonen of gaat wonen. Bij een verhuizing heb je toch altijd meer spullen over te verhuizen dan gedacht. Of grote hoeveelheden materiaal om te verplaatsen. Naar een milieustraat, bijvoorbeeld. Maar wanneer je met een aanhanger rijdt, zoals een kiepaanhanger, bagagewagen of koelwagen, heb je daarvoor een geldig Nederland rijbewijs nodig.

Onder een geldig Nederlands rijbewijs verstaan we een rijbewijs B of rijbewijs BE. Dat hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat je gehuurde aanhanger trekt. De maximale toegestane massa slaat op het lege gewicht én het maximale laadvermogen. In totaal 750 kilo.

Bijvoorbeeld: wanneer een aanhanger 200 kilo weegt (lege gewicht), mag er nog 550 kilo aan lading bij.

Rijbewijs B

Wil je als Leersummer een aanhanger huren? Met een rijbewijs B mag je met je auto een aanhangwagen besturen met een maximale massa tot 750 kilo. Dat is het gewicht van de aanhanger en het laadvermogen samen. Met dit rijbewijs mag je de weg op met een aanhanger type A, C en CH. Ook mag je een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als je auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo (lege gewicht en laadvermogen) zijn.

Rijbewijs BE

Heb je een rijbewijs BE en wil je een aanhanger in Leersum huren? Met een rijbewijs BE mag je een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo. Dit is het lege gewicht en het laadvermogen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Houd er rekening mee dat de regels voor rijbewijs BE sinds 2013 zijn veranderd. Heb je voor 19 januari 2013 een rijbewijs BE, dan gelden andere regels: er is geen grens aan het lege gewicht en het laadvermogen. Vergeet niet dat je trekhaak het gewicht moet houden. Dat is de maximale trekhaaklast. De trekhaaklast vind je terug in het kentekenbewijs of instructieboekje van je auto. Kan je het niet vinden? Kijk dan op de website van de RDW bij de voertuiggegevens.

Een aanhangwagen huren in Leersum

Wil je een aanhangwagen in Leersum huren, dan is het goed om de regels regels rondom kentekenplaten te weten. Rijd je van de Michaëlkerk naar de Uilentoren? Of van het uiteinde van de Rijksstraatweg naar een andere plaats? Het maakt niet uit hoe lang of kort je afstand ook is, wanneer je een enkelassige aanhangwagen huurt, heb je een witte kentekenplaat van het trekkende voortuig nodig voor op de aanhangwagen. Dit is een wettelijk verplicht en vermelden we bij het type aanhangwagen op onze site, waaronder een enkelassige plateauwagen met volume huif of enkelassige open geremde aanhanger.

Twijfel je of je een witte kentekenplaat nodig hebt voor je verhuizing van of naar Leersum? Of voor je klus in het dorp? Wij adviseren je graag, bel of mail ons gerust. Je kunt al een aanhanger huren vanaf een halve dag. Heb je een aanhanger voor een paar weken nodig? Wij hebben flexibele huurtermijnen.

Ruim assortiment aanhangers bij Jekuntmijhuren

We hebben een bijzonder ruim assortiment aanhangers. Dat heeft zo zijn voordelen: er is altijd een aanhanger beschikbaar voor jouw klus in Leersum en omgeving. Bovendien zijn we een BOVAG-erkend verhuurbedrijf. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wist je dat Jekuntmijhuren de verhuurtak is van Cluistra aanhangwagens en is zo’n 15 jaar geleden ontstaan? Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd. Dus mocht er nog een verhuizing of een klus op hoogte in de planning staan, dan kun je ook bij ons terecht!

Korte lijntje en een scherpe prijs

Korte lijntjes, daar houden we van! We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. En een goede service hoort hier natuurlijk ook bij. Een inmiddels gevleugelde uitspraak van een klant van ons is “Kan niet, bestaat niet.” Lees hier meer referenties van klanten uit Leersum en omstreken die een hoogwerker of aanhangwagen bij ons huurden.