Aanhanger huren in Scherpenzeel

Wil je een aanhanger huren in Scherpenzeel? Net als Scherpenzeel valt ons verhuurbedrijf in Veenendaal onder de Gelderse Vallei. Velen weten ons daarom te vinden voor de verhuur van onze aanhangwagens. Zonder vertraging rijd je al in een kwartier van Scherpenzeel naar de Rondweg-West, net naast de A12. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aanhangwagens en kies jouw ideale huur aanhangwagen. Al vanaf een halve dag beschikbaar!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een aanhanger in Scherpenzeel huren

Ben je net verhuisd naar Scherpenzeel of word je binnenkort een van de ruim 10.000 inwoners? Een aanhanger is ideaal voor tal van doeleinden, waaronder het vervoeren van bouw- en tuinafval. Ongeacht jouw klus in de gemeente Scherpenzeel is het slim om rekening te houden met een aantal zaken, zoals rijbewijs, trekkracht van je auto en regels die te maken hebben met kentekenplaten.

Voor het rijden met een aanhanger in Scherpenzeel, zoals een autotransporter, kiepaanhanger of motoraanhanger, is een geldig Nederlands rijbewijs nodig. Dit is een B-rijbewijs of een BE-rijbewijs en hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt. De maximale toegestane massa duidt op het lege gewicht én het maximale laadvermogen. In totaal 750 kilo. Bijvoorbeeld: wanneer een aanhanger 200 kilo weegt (lege gewicht), mag er nog 550 kilo aan lading bij.

B-rijbewijs

Met een B-rijbewijs mag je met je auto een aanhangwagen besturen met een maximale massa tot 750 kilo. Dat is het gewicht van de aanhanger plus het laadvermogen. Met dit rijbewijs mag je de weg op met een aanhanger type A, C en CH. Ook mag je een aanhangwagen trekken van meer dan 750 kilo als je auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo (lege gewicht en laadvermogen) zijn.

BE-rijbewijs

Heb je een BE-rijbewijs en wil je een aanhanger in Scherpenzeel huren? Met een BE-rijbewijs mag je een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo. Dit is het lege gewicht en het laadvermogen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Houd er rekening mee dat de regels voor BE-rijbewijs sinds 2013 zijn veranderd. Heb je voor 19 januari 2013 een BE-rijbewijs, dan gelden andere regels: er is geen grens aan het lege gewicht en het laadvermogen. Vergeet niet dat je trekhaak het gewicht moet houden. Dit wordt de maximale trekhaaklast genoemd. De trekhaaklast vind je terug in het kentekenbewijs of instructieboekje van je auto. Kan je het niet vinden? Kijk dan op de website van de RDW bij de voertuiggegevens.

Een aanhangwagen huren in Scherpenzeel

Wil je een aanhangwagen in Scherpenzeel huren, dan moet je ook rekening houden met de regels rondom kentekenplaten. Huur je een enkelassige aanhangwagen, zoals een enkelassige plateauwagen met volume huif of enkelassige open geremde aanhanger, dan heb je een witte kentekenplaat van het trekkende voortuig nodig voor op de aanhangwagen. Dit is wettelijk verplicht en vermelden we bij het type aanhangwagen op onze site.

Twijfel je of je een witte kentekenplaat nodig hebt voor jouw klus in Scherpenzeel? Wij adviseren je graag: bel of mail ons gerust. Je kunt al een aanhanger huren vanaf een halve dag. Ideaal wanneer je moet snoeien in een groene omgeving als Scherpenzeel. Heb je een aanhanger voor een paar weken nodig? Wij hebben flexibele huurtermijnen.

BOVAG-erkend verhuurbedrijf

We hebben een ruim assortiment aanhangers, en dat biedt voordelen. Er is altijd een aanhanger beschikbaar voor jouw klus in Scherpenzeel of omstreken. Bovendien zijn we een BOVAG-erkend verhuurbedrijf. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wist je dat Jekuntmijhuren de verhuurtak is van Cluistra aanhangwagens? Dat is zo’n 15 jaar geleden ontstaan. Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Niet alleen voor inwoners van Scherpenzeel bieden wij scherpe prijzen, dat doen wij natuurlijk voor al onze klanten. Daar staan wij in de regio om bekend: we leveren wat we beloven. Dat is goed huurmateriaal tegen een scherpe prijs. Daar hoort wat ons betreft ook goede service bij. Een inmiddels gevleugelde uitspraak van een klant van ons is “Kan niet, bestaat niet.” Lees hier meer referenties van klanten uit Scherpenzeel en omgeving die een aanhangwagen bij ons huurden.